En er werd gefilmd! Opname Boekvoorstelling “Leider Zonder Masker”| Natural Leadership

De opname is klaar!  

Op 30 september was de boekvoorstelling van “Leider zonder Masker“. En er werd gefilmd die avond! Van de opnames is een mooie compilatie gemaakt, die ik graag met jullie deel.

Bedankt aan iedereen die er was om die geweldige avond mogelijk te maken. Door de warme aanwezigheid van alle gasten en de gevatte antwoorden van het panel – Christel Verschaeren, Martine Tempels en Wouter Torfs – werd het een heel bijzondere avond! Dank je wel!! 
Klik hier om de film te zien.

Wouter Torfs, Christel Verschaeren, Martine Tempels en auteur Ann Baeke over Leider zonder Masker

Wil je de film zien? Klik op de foto of ga naar de opname via deze link.

We staan aan de vooravond van een shift van “Command & Control” naar “Sens en Response”.

Een nieuwe organisatievorm waarin zingeving centraal staat dient zich aan.

Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe kun je snel inspelen op wat er zich in de maatschappij voordoet? Wat is er nodig om mee te zijn als organisatie en zelfs voorop te kunnen lopen? Welk organisatietype kan die opdracht aan? Het antwoord: een model waar bewustwording en zingeving de centrale rol speelt. Waarom? Als verandering de enige constante is, heb je mensen nodig die daar mee om kunnen. Niet omdat ze moeten, maar omdat ze willen. Die mensen vind je in organisaties die hun mensen stimuleren om zichzelf te realiseren en te werken vanuit hun hart. Uiteraard heb je daar de juiste leiders voor nodig. Natuurlijke leiders, die kunnen connecteren.

 

Hoe bewuster de leiders van een organisatie, hoe meer kans dat medewerkers echte zingeving in hun werk vinden. De enige sleutel tot duurzaam engagement.

Mindset en emotionele moed zijn cruciaal als je wil gaan voor nieuwe organisatievormen waar individuele zingeving samenvalt met het organisatiedoel. Het gewicht ligt veel meer op teamprestatie. Beide beïnvloeden in hoge mate de wendbaarheid van een organisatie. En uiteraard stijgt het engagement van je teams onwaarschijnlijk. 

Om als organisatie zo ver te komen heb je inzichten op een dieper niveau nodig. Bewustwording. Je hebt leiders nodig die hierin het voorbeeld durven geven. Op die manier creëer je een cultuur die medewerkers aanzet hetzelfde te doen. Stel je jezelf in vraag en durf je jezelf kwetsbaar opstellen? Welke baggage heb jij waardoor je bij momenten wel eens anders uit de hoek komt, dan je zou willen? Wat is het effect daarvan op je team? Heb je zelf een hoger doel? Hoe link je dat aan dat van je team en aan de individuele zingeving van elk lid van je team?

Geen eenvoudige vragen. Uit ervaring weet ik dat ze best confronterend kunnen zijn. Natural Leadership heeft de nodige ervaring, technieken en effectieve methoden om je daarin te begeleiden.

Proeven van mijn aanpak?

15/3: Volg de Road to Freedom avondworkshop die ik samen met Wouter Torfs geef.  Ik geef je meer zicht in het Transformation & Performance model. Wouter past zijn eigen ervaring toe op het model.

12/4: Neem deel aan de Leadership Road to Freedom. Een dag om naar diepere inzichten te gaan en  je persoonlijk leiderschap verder vorm te geven. We werken met de methoden zoals besproken in “Leider zonder Masker”.

Als je wil evolueren naar een engagementscultuur is het opnemen van je persoonlijk leiderschap de eerste stap. Wil je weten hoe ver jij staat in je persoonlijk leiderschap?
Doe de gratis ZELF TEST!

Dankbaar dat ik dit met je heb gedeeld!

Leef vanuit je hart,

Ann.

www.naturalleadership.be

Wil je het boek bestellen? Klik hier of stuur een berichtje naar ann@naturalleadership.beDe tijd van command & control is definitief voorbij.
Ook leiders hebben emoties en twijfels.
Een pleidooi voor moedig leiderschap.

Ann Baeke

Natural Leadership wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties.

Zelfrealisatie brengt vrijheid. Mensen voelen zich beter in hun vel. Hun performance neemt toe.

De missie van Natural Leadership – zelfrealisatie en vrijheid vinden zodat je je volledige potentieel kan aanspreken – vul ik concreet in door enerzijds leidinggevenden te begeleiden in het versterken van hun persoonlijk leiderschap.
Anderzijds help ik teams en organisaties in het neerzetten van een engagementscultuur. Beide versterken elkaar en zorgen voor een transformatie bij mensen en organisaties die engagement en welvoelen brengt.
Met als resultaat: stijging van profit en growth.

Share
Tweet
Share
Forward

Ann Baeke - Natural Leadership

Jaartraject sensitive leadership community

Leadership Magic voor sensitief intelligente pioniers!

Ann Baeke - Natural Leadership

Online programma 'De kracht van sensitieve leiders'

Leadership Awareness voor sensitief intelligente exoten!

Ann Baeke - Natural Leadership

Keynotes

Op zoek naar een boeiende spreker? Ontdek hieronder meer over de keynotes:

0 reacties

Een reactie versturen