ZELFTEST

In welke mate zet jij je natuurlijk leiderschap al in?

Wil je weten in welke mate jij je natuurlijk leiderschap inzet? Deze test onderzoekt of je als leidinggevende jezelf bent. Is wat je doet, wat je aan anderen laat zien van jezelf in lijn met je waarden en missie?

It’s only when we have the courage to face things exactly as they are without any self-deception or illusion, that a light will develop out of events by which the path to succes may be recognized.

Op het einde van de test word je gevraagd je gegevens in te vullen, zodat de resultaten verwerkt kunnen worden. De privacy van je gegevens is gegarandeerd. Je gegevens worden niet gedeeld met andere organisaties.

Doe de Zelf-test

Hoe vaak voel je je gemaakt, niet authentiek of heb je het gevoel dat het veel effort vraagt om mensen een bepaald beeld van jou te laten zien?

Als je vrienden, collega’s, medewerkers, familie zou gevraagd worden hoeveel je klaagt, zouden ze dan zeggen …

Hoe vaak heb je in de laatste 12 maanden iets gezegd of gedaan, waar je onmiddellijk of na een tijd spijt van had?

Nadat je een persoonlijk doel hebt gerealiseerd – je gewenste gewicht behaald, voor je mening opkomen, gegrond blijven tijdens een confronterende situatie, een vraag terug bij je medewerker leggen, … – welke van de volgende emoties ervaar je dan het vaakst?

Hoe vaak heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent, dat je niet competent genoeg bent, dat je niet geliefd bent of het niet waard bent?

Op een schaal van 1 tot 10, hoe bereid ben jij om op te komen voor waar je in gelooft, ook al weet je dat jouw mening in strijd zal zijn met die van anderen?

Wat is de hoofdfocus in je leven op dit moment?

Hoeveel percent van de tijd hou je je woord en kom je je beloften na, zowel ten opzichte van jezelf als ten opzichte van anderen?

Welke uitspraak beschrijft hoe jij je leven ervaart het best?

Hoeveel tijd van je dag spendeer je aan je lange termijn doelstellingen?

Hoe dikwijls voel je je misbegrepen, misbruikt , niet gehoord of slecht behandeld zowel in je professionele als in je persoonlijk leven?

Als je gevraagd wordt om iets te doen wat je niets brengt

Stel je voor dat je leven een huis is met veel kamers. Sommige kamers vind je leuk, voor andere kamers schaam je je. Hoe veel mensen laat je toe om alle kamers te zien?

Als je je gekwetst voelt door iets of iemand, wat doe je dan?

Als je een impuls of idee krijgt om een bepaald aspect in je leven te verbeteren, wat doe je daar dan mee?

De laatste keer dat je onverwacht vrije tijd kreeg, wat deed je dan?

Als je een fout maakt, wat doe je dan?

Als een medewerker naar mij komt met een probleem waarvoor hij zelf initiatief kan nemen dan

Op het einde van een werkdag

Je hebt de zelf-test afgerond. Vul nog even onderstaande gegevens in en dan kan je je resultaat bekijken.

« Back Next »