Geef Jezelf Meer Vakantie, Vooral Tijdens Het Werk

De zomermaanden staan voor de deur. Tijd voor vakantie!

Tijd om te ontspannen en even de beslommering van elke dag los te laten…

Klinkt heerlijk niet?

En laat het nu net dat zijn wat gevraagd wordt van een goede leider:
de controle durven loslaten.

Controle loslaten?!

De controle loslaten als baas is alles behalve makkelijk. Als leidinggevende word je er voor betaald om te zorgen dat de zaken goed lopen, dat resultaten behaald worden. Om dat te verzekeren vallen we vaak terug op allerhande controlemechanismen: spreadsheets, follow ups, meetings, directief gedrag, …
Het geeft ons een gevoel van veiligheid. Als we dat doen hebben we het idee dat we goed bezig. 

Nochtans is het net vertrouwen en kunnen connecteren met je team dat zorgt voor engagement en dus performante teams.

Dat zal wel, denk je nu, maar wat doe ik als 

een medewerker ondermaats presteert,
– iemand negativiteit veroorzaakt,
– er een conflict is,
– ik onder tijdsdruk sta,
– ik het wel anders wil doen, maar van mijn directie geen ruimte krijg,
– in mijn organisatie wie het luidst roept, het meest gehoord wordt,
– de mensen in mijn team net willen dat ik hen controleer en zeg wat ze moeten doen?

Hoe ga je daar me om? Kan je dan ook de controle loslaten? Gebeurt er dan nog wel iets?

Maak het makkelijker voor jezelf

Het kan!
Op basis van jouw concrete case, laat ik je ondervinden dat je het jezelf een pak makkelijker kan maken.

Controle lossen betekent immers ook:
meer rust,
– meer afstand kunnen nemen,
– meer tijd voor visie en strategie,
– meer focus,
– meer duidelijkheid en mentale helderheid,
– meer baanbrekende ideeën,
– het vinden van oplossingen die je daarvoor niet kon zien,

waardoor je betere beslissingen kan nemen.

Als je de controle kan loslaten,
heeft stress minder vat op je
– en laad je mentaal en fysiek sneller terug op.

Inderdaad de dingen waar je toe komt als je vakantie neemt.

Gun jezelf meer vakantie, ook op het werk. 
Ontdek hoe tijdens het ééndaags programma Leadership Road to Freedom.

Dit programma geef ik normaal enkel in company. Het gebeurt nu eenmaal op de werkvloer. Om mensen te laten proeven van mijn aanpak geef ik 2 maal per jaar een open training. De eerstvolgende en laatste dit jaar gaat door op 20 augustus. Meer info over het programma vind je hieronder of via deze link.

Een must in hectische tijden waar het risico op burnout steeds om de hoek loert.

Als kers op de taart bouw ik gedurende de dag herstelmomenten in. Ik leer je verschillende technieken aan om jezelf terug op te laden zodat je terug rust kan vinden in de stress van elke dag. Ook als je terug op je werk bent.

Profiteer van de kracht van dit unieke programma.
Voor jezelf en om mee te nemen in je eigen organisatie.

Blij dat ik dit met je mag delen!
Ann.
0478 472 565

P.S.: Dit programma is een antwoord op de schitterende reportage op Panorama “Zo werkt het niet” Via de link kan je het programma bekijken.
 

Voor wie zijn natuurlijk leiderschap willen versterken.

Iedereen is een natuurlijk leider.

Dat zijn.
Een natuurlijk leider zijn, daar kan ik je bij helpen.

 •  
 • – Heb je soms het gevoel dat je net voor een kleuterklas staat?
   
 • Hol je achter de feiten aan?
 •  
 • Geen zin in burnout? “Soms zit ik vast in een negatieve spiraal. Dan heb ik last van hoofdpijn. Mijn rug en nek zitten dan ook letterlijk vast. “
 •  
 • Vraag je je wel eens af wat het nut is?“Waarom doe ik dit eigenlijk? Waar ben ik mee bezig?”
   
 • Kom je ‘ s avonds uitgeput thuis? “Als ik niets meer van mijn kinderen of partner kan verdragen, weet ik dat ik te ver aan het gaan ben.”

Over het programma

 

Succesvol leiderschap heeft niet in de eerste plaats te maken met wat je weet, integendeel, het gaat over wie je bent en hoe je over komt. Het gaat over moed, empathie en impact. Het gaat over risico’s durven nemen, focus en vertrouwen. Het gaat over het beste in mensen naar boven brengen.

Dat leer je niet in boeken of in een oppervlakkige theoretische training. Dat doe je door aan je persoonlijk leiderschap te werken zodat je meer en meer vanuit je natuurlijk leiderschap gaat leiden.

 


De “Leadership Road to FREEDOM”  biedt je een duidelijk stappenplan om te gaan voor wat echt belangrijk is voor jou als leider.  Het maakt je natuurlijk leiderschap sterker. Leidinggeven wordt eenvoudiger. Je vindt meer rust en veerkracht, krijgt duidelijkheid in je aanpak, neemt makkelijker de juiste beslissingen en verhoogt je visibiliteit binnen en buiten de organisatie. 

Meer info over de inhoud van het programma vind je  hier.
 

Praktisch 

20 augustus van 9u30 tot 17u30
Hotel Julien te Antwerpen
€ 595 excl. 21% BTW
5% korting bij inschrijving voor 15 juni.
10% korting voor wie reeds een training of coachingtraject bij mij gevolgd heeft.

Deze prijs bevat een gezonde lunch à la Pascale Naessens en koffiepauzes.

Inschrijven kan je via deze link of stuur een mailtje naar ann@naturalleadership.be.
Aarzel niet te lang. De plaatsen zijn beperkt.

Unieke mix van stretch: aanspreken van je natuurlijk leiderschap
én herstel: Me Time. 

Voor wie?

Dit traject is voor wie bereid is uit zijn comfortzone te stappen, net zoals in echte leiderschapssituaties. De Leadership Road to FREEDOM is voor wie de kloof wil dichten tussen wat er in managementboeken staat en wat er speelt als je in real life je leiderschap opneemt. 

Hoe?

Het is geen powerpoint georiënteerde training. Het is een bewust kleine groep waarin je je voordeel doet met een ervaringsgericht proces. Met dit programma ga je diep in de praktijk en real life toepassing van persoonlijk leiderschap. 

Door de kleine groep hebben alle deelnemers de mogelijkheid om hun eigen personal leadership challenges aan te pakken. Alleen én samen met anderen die hetzelfde aan het doen zijn.  Iedereen wordt gevraagd te werken rond een persoonlijke case. Op voorhand vul je een vragenlijst in.
 

Wat levert het je op?

 
 • – Je natuurlijk leiderschap wordt versterkt.
 • – Mensen werken graag voor en met je. 
 • – Je ontwikkelt een duidelijke visie en strategie die op jouw lijf geschreven is.
 • – Je vergroot je impact op een natuurlijke mannier.
 • – Je staat sterk in je schoenen en bent zeker van jezelf en je aanpak.
 • – Je krijgt respect van je medewerkers, collega’s en directie.
 • – Doorheen de ganse organisatie word je gezien als iemand die een visie en strategie kan uitdragen.
 • – Je krijgt rust en hebt geen last meer van interne conflicten.
 • – Je energiepijl ligt hoger, je hebt een positiever zelfbeeld, je kan grenzen stellen en loslaten.
 • – Je verhoogt zowel je persoonlijke performance als het engagement van je team.
 • – Je ervaart vrijheid in je manier van leidinggeven.

Enkele van mijn klanten


Dit filmpje geeft je een voorproefje van het programma. Je hoort er ook testimonials van deelnemers.
Wil je de film zien? Klik op de foto of ga naar de opname via deze 
link.

De coaching was verhelderend en richting gevend in mijn proces. Het bracht me concrete volgende stappen en gaf me het inzicht dat openheid tot echte verbinding leidt.  Ik beveel Ann aan als coach omwille van haar duidelijke methodiek en scherpe blik in combinatie met een warm hart.
Wouter Torfs – CEO Torfs

“Tijdens de coaching heb ik Ann ervaren als een wijze vrouw. Ze blijft heel rustig, haalt de punten aan die nodig zijn en laat ze ook gewoon zijn. Er is geen oordeel. Ik ben gevoelig voor mensen die snel be/veroordelen. Bij Ann heb ik me heel vrij gevoeld. Ik kon zijn wie ik ben. Ik heb Ann ervaren als een heel competente coach, ze weet waar ze mee bezig is. Dat geeft vertrouwen. De coaching heeft me duidelijke inzichten gebracht, waar ik mee aan de slag wil.”
Koen De Maesschalck – Directeur Mens en Organistatie Colruyt Groep

 
Schrijf je hier in voor de krachtige LEADERSHIP ROAD to FREEDOM

Ann Baeke

Natural Leadership wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties.

Zelfrealisatie brengt vrijheid. Mensen voelen zich beter in hun vel. Hun performance neemt toe.

De missie van Natural Leadership, zelfrealisatie en vrijheid vinden zodat je je volledige potentieel kan aanspreken, vul ik concreet in door enerzijds leidinggevenden te begeleiden in het versterken van hun persoonlijk leiderschap. Anderzijds help ik teams en organisaties in het neerzetten van een engagementscultuur. Beide versterken elkaar en zorgen voor een transformatie bij mensen en organisaties die engagement en welvoelen brengt. Met als resultaat: stijging van profit en growth.

Share

Tweet

Forward

Ann Baeke - Natural Leadership

Jaartraject sensitive leadership community

Leadership Magic voor sensitief intelligente pioniers!

Ann Baeke - Natural Leadership

Online programma 'De kracht van sensitieve leiders'

Leadership Awareness voor sensitief intelligente exoten!

Ann Baeke - Natural Leadership

Keynotes

Op zoek naar een boeiende spreker? Ontdek hieronder meer over de keynotes:

1 Reactie

 1. else

  Ann,

  Ik wist natuurlijk al dat je straf bezig was, …je professionele website, filmke!, methode bevestigen dit alleen maar. WOW!

  Ik ben HEEL BENIEUWD naar je boek.

  Ik wil ook een stijging van mijn profit en growth!!!! 😉

  Proficiat met je werk en wat je tot nu toe ZELF realiseerde!!!!!

  Dikke kus

  Else

Een reactie versturen