Trainingkalender.

training-thumb

Leadership Road to Freedom – 27 maart of 30 augustus 2018

Do you know WHY you do what you do?

  • Constante druk? Slapeloze nachten?
  • Vraag je je soms af of je voor een kleuterklas staat?
  • Heb je het gevoel dat je achter de feiten aanholt?
  • Alles MOET! Wanneer heb ik nog eens tijd voor mezelf?
  • ‘s Avonds uitgeput thuiskomen?

 

Waar kom je ‘s morgens voor uit je bed? Waar leef je voor? Wat geeft je energie? Wat is echt belangrijk voor je?

En dan heb ik het niet over geld. Geld is alleen maar het resultaat van iets.

Wat houdt je recht op momenten dat het moeilijk gaat? Waar doe je het allemaal voor? Waar geloof je in? Waar ben jij van overtuigd?

Natuurlijke leiders focussen op hun WHY!

In het ééndaags programma Leadership Road to Freedom reik ik je handvaten aan om je missie, je why, je purpose, scherper te krijgen.

Als kers op de taart bouw ik gedurende de dag herstelmomenten in. Ik leer je verschillende technieken aan om jezelf terug op te laden. Een moment van herstel helemaal voor jezelf. Een must in hectische tijden waar het risico op burnout steeds om de hoek loert.

Versterk je persoonlijk leiderschap. Word een krachtig en natuurlijk leider.

Freedom

Het krachtige “Leadership Road to FREEDOM” biedt je een duidelijk stappenplan om te gaan voor wat echt belangrijk is voor jou als leider. Het maakt je natuurlijk leiderschap sterker. Leidinggeven wordt eenvoudiger. Je vindt meer rust en veerkracht, krijgt duidelijkheid in je aanpakt, neemt makkelijker de juiste beslissingen en verhoogt je visibiliteit binnen en buiten de organisatie.

Klik hier voor meer info over de inhoud van dit programma  ›

De volgende open trainingen gaan door op 27 maart of 30 augustus 2018 van 10u00 tot 17u00.
Early Bird: € 615 excl. 21% BTW bij inschrijving voor 28 februari of 30 juni 2018.
Bovendien krijgen de Early Birds het boek Leider Zonder Masker als bonus.Nadien verhoogt de prijs naar € 695 excl. 21% BTW.Deze prijs bevat een gezonde lunch à la Pascale Naessens en koffiepauzes.
Unieke mix van stretch – aanspreken van je natuurlijk leiderschap én herstel – Me Time! 

Inschrijven  ›

Selecteer “Training Leadership Road to FREEDOM – 27 maart of 30 augustus 2018” in de drop down box en vul je gegevens in. Klik hier om je in te schrijven.

Het doet me veel plezier je te mogen ontvangen op deze training!

Road to Transformation

Avondworkshop met Koen Demaesschalck op 15 september 2015

In de reeks “intieme” avondworkshops rond persoonlijk leiderschap, engagement en zingeving op het werk is het na de succesvolle sessies met Frank Van Massenhove, Astrid De Lathouwer, Saskia Van Uffelen, Fons Leroy , Martine Tempels en Claudia Poels de beurt aan

Koen Demaesschalck

“Als mensen groeien, groeit het bedrijf ook.
De relatie met de klant is belangrijker dan de verkoop. We zijn een harT discount. Verbondenheid en contact is essentieel. Wij investeren in onze mensen zodat zij die relatie kunnen aangaan.”

“In de Colruyt Academy bieden we workshops aan over heel specifieke thema’s, zoals hoe leer ik mijn kind fietsen, hoe lees ik een boek voor, hoe kuis ik mijn badkamer, verloren groenten, een workshop rond ennegram… Op die manier zetten we persoonlijke groei gelijk met groenten snijden. We doen dit om onze klanten ook onze waarden te laten beleven en zo een samenhorigheidsgevoel te creëren via het samen beleven.”

Koen Demaesschalck (Directeur Mens en Organisatie Colruyt Groep), deelt zijn ervaringen en persoonlijk verhaal met u.

Ann Baeke

Ik ga  ga op een luchtige en leuke manier via een aantal interactieve ervaringen op zoek naar het antwoord op vragen ivm waarden en engagementscultuur. Via het krachtige “Road to TRANSFORMATION” bied ik je een duidelijk stappenplan aan om te evolueren naar die engagamentscultuur.

Na deze workshop zal je zeker naar huis gaan met een aantal concrete tips en inzichten over hoe het inzetten van waarden en persoonlijk leiderschap leidt tot hogere performance en geëngageerde medewerkers.

Voorproefje?

Click hier als je een voorproefje wil krijgen aan de hand van de vorige workshop.

Praktisch

15 september 2015

Colruyt Academy Halle

“Heulenberg”

Edingensesteenweg 455 – 1500 Halle

Programma avondworkschop

18.00 – 19.00: verwelkoming met broodjes

19.00 – 21.00: presentaties Koen Demaesschalck en Ann Baeke + Q&A

21.00 – 22.00: netwerken met cocktail

De workshop wordt georganiseerd in kleine groep (max 30 pers) en is gratis voor wie een persoonlijke uitnodiging ontvangen heeft. Deelname zonder persoonlijke uitnodiging kan mist betaling van € 150 excl btw.

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt.

Schrijf je in via onderstaande link of via een reply op dit bericht.

Schrijf je snel in via deze link.

Uit de reeks “intieme” avondworkshops

Road to Transformation

Avond workshop met Martine Tempels en Claudia Poels op 3 maart 2015

In de reeks “intieme” avondworkshops rond persoonlijk leiderschap, engagement en zingeving op het werk is het na de succesvolle sessies met Frank Van Massenhove, Astrid De Lathouwer, Saskia Van Uffelen en Fons Leroy de beurt aan

Martine Tempels en Claudia Poels

“In een cultuur van grote gedrevenheid moet je opletten dat mensen zich niet kapotdraven. Ik heb zelf die neiging ook, net omdat ik zoveel hou van onze “Can do” en “We gaan er voor” – cultuur. Ik moedig mijn management daarom heel bewust aan om mij ook push back te geven. .”

“Ik heb een beeld van wat ik zelf wil bereiken en laat me niet te veel opfokken door wat andere mensen van me verwachten. Mijn moeder heeft me dat geleerd. Mensen die functioneren in functie van iemand anders, raken zichzelf kwijt en worden enkel maar bevestigd in hun niet kunnen.”

Martine Tempels, Vice President Telenet for Business, en Claudia Poels Senior Vice President Human Resources at Telenet, delen hun ervaringen en persoonlijk verhaal met u.

Ann Baeke

Ik ga  ga op een luchtige en leuke manier via een aantal interactieve ervaringen op zoek naar het antwoord op vragen ivm waarden en engagementscultuur. Via het krachtige “Road to TRANSFORMATION” bied ik je een duidelijk stappenplan aan om te evolueren naar die engagamentscultuur.

Meer over dit programma  ›

Road to Transformation

Avond workshop met Fons Leroy op 3 september 2014

In de reeks “intieme” avondworkshops rond persoonlijk leiderschap, engagement en zingeving op het werk is het na de succesvolle sessies met Frank Van Massenhove, Astrid De Lathouwer en Saskia Van Uffelen de beurt aan

Fons Leroy

“Ik wil dat mijn kleinkinderen heel mooie loopbaanmogelijkheden hebben. Ik wil dat mijn kleinkinderen een job hebben, waar ze hun talenten in kwijt kunnen.”

“In de toekomst zal de jongere kiezen bij welk bedrijf hij of zij wil werken.  De cultuur van een bedrijf zal een belangrijke rol spelen.  De jonge werknemer zal gaan voelen waar hij zich het best thuisvoelt.  Window dressing zal niet meer volstaan.  Bedrijven die nu nog niet bezig zijn met een bewuste waardecultuur,  zetten zichzelf uit de markt.”

Het verslag en een filmpje van deze bijzondere avond vind je hier.

 

training-thumb

Transformation & Performance Model

Check via dit model op welke schil van het model u nu het best werkt om zo de optimale begeleiding te kunnen kiezen:
1) Persoonlijk leiderschap
2) Leiderschap in relatie met anderen
3) Leiderschap en organisatiecultuur
4) Transformatie & performantie

Meer over mijn methologie  ›

Back to Top