40% Van Alle Executives Omschrijft Zichzelf Als Introvert. Impressionant!


The visible leader

Sterk leiderschap als introvert in een extraverte wereld 

40% van alle executives omschrijft zichzelf als introvert.
Impressionant!

En toch is onze business cultuur niet echt uitnodigend voor hen. 

Het extraverte ideaal?

Het stereotiep beeld dat al sinds tientallen jaren wordt geschetst van de goede leider, is dat van de extraverte, sociale, outgoing man of vrouw. Succes wordt vaak gelijkgesteld met wie zijn stem het eerst en het luidst laat horen.

Nochthans heeft de bedrijfswereld niet enkel nood aan extraverte leiders. Meer en meer komt er een roep voor de introverte leider. Uit verschillende studies blijkt dat het net de meer introverte leidinggevenden zijn die het goed doen als begeleiders van geëngageerde teams. 

Extraverte leidinggevenden zorgen voor betere resultaten bij passievere werknemers. Introverte leidinggevenden zijn effectiever met proactieve teams.
De moraal van het verhaal is dat de persoonlijkheidstypes van leiders en teamleden in harmonie moeten zijn om maximale productiviteit te behalen.

Hoe dan ook… geëngageerde, proactieve medewerkers die opportuniteiten zien in onze snel veranderende, 24/7 business omgeving, zonder een baas nodig te hebben die hen zegt wat ze moeten doen, zijn van vitaal belang voor het succes van een organisatie.

Organisaties die geëngageerde mensen willen aantrekken, zouden wel eens meer op zoek kunnen gaan naar introverte leiders dan vroeger…

 

Een geweldige kans voor jou! Ben je er klaar voor?
Ontdek in deze gratis video training! 
 
De  uitdagingen voor een introvert leider
+
4 concrete tips om je zichtbaarheid te verhogen


Klik hier of op de film voor concrete tips om je visibiliteit als introvert leider te vergroten.
Het neerzetten van een authentieke Personal Brand is een must-do. Zeker voor introverte leiders en hoogsensitieve managers. Zonder daarbij je eigenheid te verliezen.
 We geven je graag de sleutel die je visibiliteit een boost geeft zonder dat je daarbij jezelf verloochent.
Become a visible leader!

www.thevisibleleader.be
 
Ontdek het programma THE VISIBLE LEADER

De kracht van Sensitieve leiders

Ann Baeke - Natural Leadership - Online Programma De kracht van Sensitieve leiders

Denk je wel eens dat je niet echt in het plaatje past? Heb je antennes die je haarscherp vertellen wat er speelt, lang voor iemand anders het doorheeft?
Veel kans dat jij een sensitief leider bent. Dit programma leert je hoe je juist dankzij je sensitiviteit organisaties en teams tot de beste resultaten kan brengen, zodat je helemaal tot je recht gaat komen en grote impact zal hebben op de mensen om je heen.

Meer weten over coaching?

0 reacties

Een reactie versturen