Workshop Road to Transformation met Wouter Torfs

Road to Transformation

Avondworkshop met Wouter Torfs
op 14 maart 2016

In de reeks “intieme” avondworkshops rond persoonlijk leiderschap, engagement en zingeving op het werk is het na de succesvolle sessies met Frank Van Massenhove, Astrid De Lathouwer, Saskia Van Uffelen, Fons Leroy , Martine Tempels, Claudia Poels en Koen Demaesschalck de beurt aan

Wouter Torfs

Wouter Torfs deelt zijn ervaring en persoonlijk verhaal met u.

Als je naar de mens kijkt, niet als economisch radertje in een geheel maar op een holistische manier, waarom zou dan de werkplek niet de plaats kunnen zijn waar je aangename sociale contacten hebt, waar gelachen mag worden, waar je aan jezelf mag werken, waar je dingen kunt bijleren, waar het gewoon plezierig kan zijn, waar de scherpe scheidingslijn tussen werken en privé vervaagt, zodat het gewoon een kwalitatieve en leuke tijd wordt.
Dat is betekenis geven aan werken. Als mensen hun werk zinvol vinden, zullen ze ook sneller de zin zien van de taken die ze minder graag doen.

“Je basis-shit, dat is je brandstof. Die basis-shit opruimen, dat is wat je te doen hebt. Ik geloof heel sterk in mijn missie. Ze mogen er allemaal niet mee akkoord gaan, wel dan denk ik, Ah, dan
zijn jullie verkeerd. Dat geloof dat ik een missie heb, is er niet altijd geweest. Dat is gekomen vanuit het van nature uit niet gelukkig zijn, van zoekende te zijn. Precies dat proces is de brandstof geweest om beter en gelukkiger te worden, niet in de laatste plaats als leidinggevende.”

Ann Baeke is gecertifieerd coach en trainer en schrijfster van het boek Leider zonder Masker.

Ze gaat op een luchtige en leuke manier via een aantal interactieve ervaringen op zoek naar het antwoord op vragen ivm waarden en engagementscultuur.

Via het krachtige “Road to TRANSFORMATION” bied ik je een duidelijk stappenplan aan om te evolueren naar die engagamentscultuur.

Na deze workshop zal je zeker naar huis gaan met een aantal concrete tips en inzichten over hoe het inzetten van waarden en persoonlijk leiderschap leidt tot hogere performance en geëngageerde medewerkers.

Voorproefje?


Click hier als je een voorproefje wil krijgen aan de hand van de vorige workshop.

Praktisch

14 maart 2015

Schoenen Torfs
Hoofdzetel

Industriepark-West 50
9100 Sint- Niklaas

 

Programma avondworkschop
18.00 – 19.00: verwelkoming met broodjes
19.00 – 21.00: presentaties Wouter Torfs en Ann Baeke + Q&A
21.00 – 22.00: netwerken met cocktail 

De workshop wordt georganiseerd in kleine groep (max 30 pers) en kost 50 euro voor wie een persoonlijke uitnodiging ontvangen heeft.

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt.
Schrijf je in via onderstaande link of via een reply op dit bericht.

Schrijf je snel in via deze link.

Ann Baeke

Natural Leadership wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties.

Zelfrealisatie brengt vrijheid. Mensen voelen zich beter in hun vel. Hun performance neemt toe.

De missie van Natural Leadership – zelfrealisatie en vrijheid vinden zodat je je volledige potentieel kan aanspreken – vul ik concreet in door enerzijds leidinggevenden te begeleiden in het versterken van hun persoonlijk leiderschap.
Anderzijds help ik teams en organisaties in het neerzetten van een engagementscultuur. Beide versterken elkaar en zorgen voor een transformatie bij mensen en organisaties die engagement en welvoelen brengt.
Met als resultaat: stijging van profit en growth.

Share

Tweet

Forward

Ann Baeke - Natural Leadership

Jaartraject sensitive leadership community

Leadership Magic voor sensitief intelligente pioniers!

Ann Baeke - Natural Leadership

Online programma 'De kracht van sensitieve leiders'

Leadership Awareness voor sensitief intelligente exoten!

Ann Baeke - Natural Leadership

Keynotes

Op zoek naar een boeiende spreker? Ontdek hieronder meer over de keynotes:

0 reacties

Een reactie versturen