Introversie en intuïtie: Wat als er meer in zit dan eruit komt?

Het goed doen. Kwaliteit leveren. Mensen vooruithelpen. Doen wat de business van haar verwachtte en wat de organisatie van haar nodig had. Daar efficiënt en productief in zijn. 

Christel Knuts, Talent, Learning & Development Director bij Deloitte, deed het allemaal. Maar wat was voor haar de essentie? Wie wilde zij zijn, welke toegevoegde waarde wilde zij leveren in de organisatie? 

Een onbehaaglijk gevoel dat er méér in haar zat dan eruitkwam, bracht haar tot bij mij voor coaching.

In mijn coachingpraktijk krijg ik vaak mensen over de vloer die heel intuïtief zijn, maar niet altijd op dat buikgevoel durven te vertrouwen. Zo ook Christel.

💼 Wat heeft haar gesterkt om op haar aanvoelen te durven vertrouwen in haar professionele leven? Meer nog: om er een sterkte van te maken? 

😔 En waarom is het voor introverte mensen zo veel moeilijker om dat te doen? 

🎧 De antwoorden krijg je in deze aflevering. Geniet! 

PS: Benieuwd hoe Christel haar coachingsproces heeft ervaren? Alvast een voorproefje. Ze vertelt er verder over in de podcast.

“Uiteindeljik belandden we al snel bij de vraag wie ik kon en wilde zijn in mijn rol. Mijn impact in gesprekken en presentaties werd groter, en ik raakte sneller vooruit in trajecten omdat ik meer durfde te vertrouwen op mijn ideeën, intuïtie en gevoel. Had ik geen coaching gehad, dan had het me waarschijnlijk heel veel energie gekost om hier op een andere manier uit te geraken. Pas op, ook na de sessies met Ann was ik moe. Het is een intens proces. Ze stelt de juiste vragen en gaat door op de juiste dingen. Vaak de dingen waar je zelf niet naartoe wil gaan. Maar dat is waar het doorgaans zit. Gelukkig creëert Ann een sfeer van openheid en vertrouwen. Je voelt dat ze niet oordeelt en dat het helemaal oké is zoals het is. Dat is de juiste basis om verandering te creëren.”

Wil je ook sneller vooruit in trajecten? Ik bespreek graag met je wat kan werken voor jou. Via deze link kan je een gesprek aanvragen.

Ann Baeke - Natural Leadership

Jaartraject sensitive leadership community

Leadership Magic voor sensitief intelligente pioniers!

Ann Baeke - Natural Leadership

Online programma 'De kracht van sensitieve leiders'

Leadership Awareness voor sensitief intelligente exoten!

Ann Baeke - Natural Leadership

Keynotes

Op zoek naar een boeiende spreker? Ontdek hieronder meer over de keynotes:

0 reacties