Inspiratie boven dominantie

Tijdens de boekvoorstelling van “Sensitieve Intelligentie” deelde Annelies Van De Slijke, Teammanager Culture en Connection bij Telenet,  haar krachtige transformatieverhaal.

Toen Annelies haar rol als leidinggevende opnam, voelde ze de druk om alle antwoorden te hebben en haar team vooruit te duwen, wat haar enorm uitputte. Door onze samenwerking heeft ze geleerd haar unieke sensitieve kwaliteiten in te zetten, niet om te domineren, maar om samenwerking en inspiratie in haar team te bevorderen.

🧚‍♀️ Annelies vertelt: “Ann hielp me in te zien dat het oké is om de leider te zijn die ik wilde zijn—iemand die mensen samenbrengt, niet door antwoorden te geven, maar door ruimte te creëren waarin iedereen kan bijdragen. Deze benadering, die ik eerst als mijn zwakte zag, bleek mijn grootste kracht. Het was alsof ik, zoals Ann zei, ‘feeënstof’ verspreidde, waardoor er magie in het team ontstond.”

🚀 De getuigenis van Annelies is een prachtig voorbeeld van hoe de principes van sensitieve intelligentie kunnen worden toegepast om authentiek en empathisch leiderschap te versterken. Het toont aan dat wanneer leiders hun eigen belemmeringen overwinnen, ze niet alleen hun eigen potentieel ruimte geven, maar ook dat van hun team.

Er is innerlijke groei en durf voor nodig om hierin stappen te zetten. Hoe doe je dat?
Eén van de belangrijkste stappen is: zoek coaching en begeleiding. En zoek de mensen op die de stap wél zetten om aan de top te komen.
Als je dit gaat doen, ga je veel meer in jezelf geloven. Je gaat alleen nog maar werken met mensen die je naar waarde schatten. En je gaat daardoor met plezier echte toegevoegde waarde kunnen brengen.

🛎 Klaar om het leiderschapsaanzien te krijgen dat je verdient? Vraag hier een gratis strategiesessie aan. 👉 https://naturalleadership.be/a…

PS: Manager zijn en op de achtergrond tegenwerkende gedachten hebben die meespelen. Ze maken het veel leidinggevenden vaak nodeloos moeilijk. Annelies vertelt kwetsbaar eerlijk over haar proces én de coaching tijdens de podcastaflevering “Ontsnappen aan zelfsabotage”. Een aflevering die je niet wil missen. 👉 https://podcasters.spotify.com…

Ann Baeke - Natural Leadership

Jaartraject sensitive leadership community

Leadership Magic voor sensitief intelligente pioniers!

Ann Baeke - Natural Leadership

Online programma 'De kracht van sensitieve leiders'

Leadership Awareness voor sensitief intelligente exoten!

Ann Baeke - Natural Leadership

Keynotes

Op zoek naar een boeiende spreker? Ontdek hieronder meer over de keynotes:

0 reacties