Leadership Road To Freedom – 30 Maart 2015 Herinnering

Wil jij ook graag meer Me Time?Ik geef je groot gelijk. Je natuurlijk leiderschap verstreken vraagt naast oefening de nodige hersteltijd.

In het ééndaags programma Leadership Road to Freedom zoek ik bewust het evenwicht op tussen stretch en herstel. Dé combinatie voor persoonlijke groei. Een must in hectische tijden waar het risico op burnout steeds om de hoek loert.

Bij Hotel Julien in Antwerpen vond ik de ideale locatie. Een gezellige, rustige atmosfeer die uitnodigt om je natuurlijk leiderschapskwaliteiten te onderzoeken. Welke pas je al toe, welke nog niet? Hoe komt dat? En wat kan je doen om je natuurlijk potentieel optimaal in te zetten? Dat is dus de stretch.

Als kers op de taart bouw ik gedurende de dag herstelmomenten in. Ik leer je verschillende technieken aan om jezelf terug op te laden. Een moment van herstel helemaal voor jezelf.

Ik leer je stretch en herstel integreren zodat je terug rust kan vinden in de stress van elke dag. Ook als je terug op je werk bent.

Geniet van de kracht van dit unieke programma.

Voor jezelf en om mee te nemen in je eigen organisatie.

Blij dat ik dit met je mag delen!

Ann.

0478 472 565

P.S.: Schrijf je nog deze week in en profiteer nog net van de vroegboek korting.

Voor wie zijn natuurlijk leiderschap willen versterken.

Iedereen is een natuurlijk leider.

Dat zijn.

Een natuurlijk leider zijn, daar kan ik je bij helpen.

 • Wil je weg van constante druk en slapeloze nachten door een overload aan werk en kopzorgen. “Ik was vannacht weer om 3u klaarwakker.”

 • Hol je achter de feiten aan?

 • Heb je soms het gevoel dat je net voor een kleuterklas staat?

 • Vraag je je wel eens af “Waarom doe ik dit eigenlijk? Waar ben ik mee bezig?”

 • Geen zin in burnout? “Soms zit ik vast in een negatieve spiraal. Dan heb ik last van hoofdpijn. Mijn rug en nek zitten dan ook letterlijk vast. ”

 • Dit al meegemaakt? “Alle ogen waren op mij gericht en ik voelde me rood worden.’

 • Kom je ‘ s avonds uitgeput thuis? “Als ik niets meer van mijn kind eren of partner kan verdragen, weet ik dat ik te ver aan het gaan ben.”

Over het programma

 

Succesvol leiderschap heeft niet in de eerste plaats te maken met wat je weet, integendeel, het gaat over wie je bent en hoe je over komt. Het gaat over moed, empathie en impact. Het gaat over risico’s durven nemen, focus en vertrouwen. Het gaat over het beste in mensen naar boven brengen.

Dat leer je niet in boeken of in een oppervlakkige theoretische training. Dat doe je door aan je persoonlijk leiderschap te werken zodat je meer en meer vanuit je natuurlijk leiderschap gaat leiden.

 

De “Leadership Road to FREEDOM”  biedt je een duidelijk stappenplan om te gaan voor wat echt belangrijk is voor jou als leider.  Het maakt je natuurlijk leiderschap sterker. Leidinggeven wordt eenvoudiger. Je vindt meer rust en veerkracht, krijgt duidelijkheid in je aanpak, neemt makkelijker de juiste beslissingen en verhoogt je visibiliteit binnen en buiten de organisatie. 

Meer info over de inhoud van het programma vind je  hier.

Praktisch

30 maart van 9u30 tot 17u30

Hotel Julien te Antwerpen

€ 595 excl. 21% BTW

5% korting bij inschrijving voor eind februari.

10% korting voor wie reeds een training of coachingtraject bij mij gevolgd heeft.

Deze prijs bevat een gezonde lunch à la Pascale Naessens en koffiepauzes.

Inschrijven kan je via deze link.

Aarzel niet te lang. Er zijn nog maar 3 plaatsen.

Unieke mix van stretch: aanspreken van je natuurlijk leiderschapén herstel: Me Time.

Voor wie?

Dit traject is voor wie bereid is uit zijn comfortzone te stappen, net zoals in echte leiderschapssituaties. De Leadership Road to FREEDOM is voor wie de kloof wil dichten tussen wat er in managementboeken staat en wat er speelt als je in real life je leiderschap opneemt. 

Hoe?

Het is geen powerpoint georiënteerde training. Het is een bewust kleine groep waarin je je voordeel doet met een ervaringsgericht proces. Met dit programma ga je diep in de praktijk en real life toepassing van persoonlijk leiderschap.

Door de kleine groep hebben alle deelnemers de mogelijkheid om hun eigen personal leadership challenges aan te pakken. Alleen én samen met anderen die hetzelfde aan het doen zijn.  Iedereen wordt gevraagd te werken rond een persoonlijke case. Op voorhand vul je een vragenlijst in.

Wat levert het je op?

 • – Je natuurlijk leiderschap wordt versterkt.
 • – Mensen werken graag voor en met je.
 • – Je ontwikkelt een duidelijke visie en strategie die op jouw lijf geschreven is.
 • – Je vergroot je impact op een natuurlijke mannier.
 • – Je staat sterk in je schoenen en bent zeker van jezelf en je aanpak.
 • – Je krijgt respect van je medewerkers, collega’s en directie.
 • – Doorheen de ganse organisatie word je gezien als iemand die een visie en strategie kan uitdragen.
 • – Je krijgt rust en hebt geen last meer van interne conflicten.
 • – Je energiepijl ligt hoger, je hebt een positiever zelfbeeld, je kan grenzen stellen en loslaten.
 • – Je verhoogt zowel je persoonlijke performance als het engagement van je team.
 • – Je ervaart vrijheid in je manier van leidinggeven.

Enkele van mijn klanten

Dit filmpje geeft je een voorproefje van het programma. Je hoort er ook testimonials van deelnemers.Wil je de film zien? Klik op de foto of ga naar de opname via deze

link.

De coaching was verhelderend en richting gevend in mijn proces. Het bracht me concrete volgende stappen en gaf me het inzicht dat openheid tot echte verbinding leidt.  Ik beveel Ann aan als coach omwille van haar duidelijke methodiek en scherpe blik in combinatie met een warm hart.Wouter Torfs – CEO Torfs
“Tijdens de coaching heb ik Ann ervaren als een wijze vrouw. Ze blijft heel rustig, haalt de punten aan die nodig zijn en laat ze ook gewoon zijn. Er is geen oordeel. Ik ben gevoelig voor mensen die snel be/veroordelen. Bij Ann heb ik me heel vrij gevoeld. Ik kon zijn wie ik ben. Ik heb Ann ervaren als een heel competente coach, ze weet waar ze mee bezig is. Dat geeft vertrouwen. De coaching heeft me duidelijke inzichten gebracht, waar ik mee aan de slag wil.”Koen De Maesschalck – Directeur Mens en Organistatie Colruyt Groep

Schrijf je hier in voor de krachtige LEADERSHIP ROAD to FREEDOM

Ann Baeke

Natural Leadership wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties.

Zelfrealisatie brengt vrijheid. Mensen voelen zich beter in hun vel. Hun performance neemt toe.

De missie van Natural Leadership, zelfrealisatie en vrijheid vinden zodat je je volledige potentieel kan aanspreken, vul ik concreet in door enerzijds leidinggevenden te begeleiden in het versterken van hun persoonlijk leiderschap. Anderzijds help ik teams en organisaties in het neerzetten van een engagementscultuur. Beide versterken elkaar en zorgen voor een transformatie bij mensen en organisaties die engagement en welvoelen brengt. Met als resultaat: stijging van profit en growth.

Share

Tweet

Forward

Ann Baeke - Natural Leadership

Jaartraject sensitive leadership community

Leadership Magic voor sensitief intelligente pioniers!

Ann Baeke - Natural Leadership

Online programma 'De kracht van sensitieve leiders'

Leadership Awareness voor sensitief intelligente exoten!

Ann Baeke - Natural Leadership

Keynotes

Op zoek naar een boeiende spreker? Ontdek hieronder meer over de keynotes:

0 reacties

Een reactie versturen