ZELF-TEST

Jouw resultaat:

Je zet je natuurlijk leiderschap nog te weinig in. Dat gaat ten koste van jezelf.

Ofwel steek je veel tijd en energie in het managen van wat anderen over je denken ofwel ben je teleurgesteld in wat het leven je brengt. Het verlamt je waardoor je niet tot actie komt die meer in lijn ligt met je waarden en je missie (wat je echt belangrijk vindt).

Onderzoeken wat je negatieve overtuigingen zijn, waardoor het negatieve en het angstige zo’n grip op je hebben, is belangrijk in deze fase. Het goede nieuws is dat elke vorm van zelfsabotage, een uitnodiging en een opportuniteit is om je te laten zien wat echt belangrijk is voor je en waar je echt goed in bent. Coaching kan je hier bij helpen.

Ik ontwikkelde ook enkele online programma’s om je natuurlijk leiderschap te versterken.

Gratis E-book: De kracht van Sensitieve leiders

Wil jij meer halen uit je sensitieve leiderschap? En de weg vinden naar meer zelfvertrouwen, zingeving, zelfbewustzijn, plezier en rust?

Download dan nu mijn gratis e-book ‘De kracht van sensitieve leiders’ (82 pagina’s met concrete voorbeelden!).

Over Natural Leadership

Take your leadership to the Next Level

Natural Leadership wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties.

De missie van Natural Leadership, je volledige potentieel kunnen aanspreken, vul ik concreet in door enerzijds leidinggevenden te begeleiden in het versterken van hun persoonlijk leiderschap.

Anderzijds help ik teams en organisaties in het neerzetten van een mensgerichtere en sensitievere cultuur. Beide versterken elkaar en zorgen voor een blijvende transformatie.