Unlock your Natural Leadership

Executive Coaching

Unlock your Natural Leadership

Ontwikkel je natuurlijk leiderschap. Sta in contact met je kern en geef leiding vanuit bezieling, passie, vertrouwen, bevlogenheid, verbinding, openheid en intuïtie.

We gaan samen op zoek naar wat je belemmert in het opnemen van je leiderschap en hoe je jouw energie (opnieuw) kunt laten stromen. Coaching geeft je inzichten en tools om je eigen leven te leiden, vanuit jouw innerlijke waarden en vanuit een steeds ruimer bewustzijn.

Krijg inzicht in je mindset en realiseer wat je al zo lang had willen bereiken. Stel jezelf de juiste vragen en versterk je natuurlijk leiderschap. Maak de weg vrij voor jouw maximale potentieel. Bewustwording omgezet in actie. Dat is in een notendop het resultaat van het coachingsprogramma van Ann Baeke.

Waarom Executive Coaching?

Succesvol leiderschap heeft niet in de eerste plaats te maken met wat je weet, integendeel, het gaat over wie je bent en hoe je over komt .

Het gaat over moed, empathie en impact. Het gaat over risico’s durven nemen, focus en vertrouwen.

Het gaat over kunnen terugvallen op je intuïtie. Het gaat over het beste in mensen naar boven brengen. Het gaat over kunnen ZIJN.

Dat leer je niet in boeken of in een oppervlakkige theoretische training.

 

Voor wie is dit programma?

Managers, bedrijfsleiders, ondernemers, vrije beroepen en academici die een leidende rol vervullen in onze samenleving en door hun leiderschap het verschil willen maken en daardoor ook inspirator voor anderen kunnen zijn.

Executive Coaching is er voor leiders die klaar zijn om een groeisprong te maken. Om de verandering waarvan je voelt dat die klaar zit, ook daadwerkelijk in de wereld te zetten.

What’s in it for you?

Welke resultaten mag je verwachten van coaching?

 • Je zelfwaardering groeit
 • Je accepteert wie je bent en gaat van daaruit leiding geven
 • Je gaat “gronden
 • Je ervaart meer liefde, verbinding en vrijheid in je leiderschap
 • Je gaat je plek als leider innemen
 • Je durft te “zijn
 • Je krijgt een heldere focus over wie je bent als leider, waar jouw kracht zit en waar je inspiratie haalt om jouw team naar een volgend level te brengen (Leadership blueprint)
 • Je kan het mentale inzetten ten voordele van het visionaire
 • Je leert echt luisteren, ook naar kritiek, zonder het persoonlijk op te vatten
 • Je gaat voorbij het persoonlijke (ego)
 • Je kan met gemak en energie je bijdrage leveren aan wat voor jouw belangrijk is
 • Je gaat meer leven vanuit moeiteloosheid
 • Je kan de pauzeknop indrukken om te observeren waar je nu staat, waar je
  team staat, wat er nodig is om naar de next level te gaan
 • Je leert hoe je uit het operationele leiderschap kan blijven ten voordele van
  inspirerend leiderschap.
 • Je ervaart meer comfort tijdens veranderspanning

Plan van aanpak

Het Executive Coaching programma loopt over 12 maanden en omvat volgende stappen:

Stap 1. Pre-intake tussen coach en coachee

Hier gaan we na of er een goeie match is tussen coach en coachee. We stellen de coachingvraag helder en checken of jij als coachee vrijwillig aan de slag wil met de vooropgestelde doelen.

Stap 2. Intake met coachee, leidinggevende en/of HR verantwoordelijke en de coach

Tijdens dit gesprek checken we of de verwachtingen van alle betrokken partijen op elkaar zijn afgestemd.

Stap 3. Coachingsessies

Tijdens 6 coachingsessies gaan we aan de slag met de geformuleerde doelstellingen.

Stap 4. Opvolging

Tijdens het opvolgmoment bespreken coachee, leidinggevende en/of HR verantwoordelijke en coach de waargenomen resultaten en is er ruimte voor feedback van de leidinggevende en de coachee.

Executive Coaching door

Ann Baeke

Vanuit mijn ruime managementervaring help ik bedrijfsleiders en managers om hun eigen natuurlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen, van zelfbewustzijn tot zelfrealisatie.

Heb je interesse in dit programma? Contacteer me om een vrijblijvend kennismakingsprek te plannen.

“De coaching was verhelderend en richting gevend in mijn proces. Het bracht me concrete volgende stappen en gaf me het inzicht dat openheid tot echte verbinding leidt. Ik beveel Ann aan als coach omwille van haar duidelijke methodiek en scherpe blik in combinatie met een warm hart.”

Wouter Torfs – CEO Torfs

“Tijdens de coaching heb ik Ann ervaren als een wijze vrouw. Ze blijft heel rustig, haalt de punten aan die nodig zijn en laat ze ook gewoon zijn. Er is geen oordeel. Ik ben gevoelig voor mensen die snel be/veroordelen. Bij Ann heb ik me heel vrij gevoeld. Ik kon zijn wie ik ben. Ik heb Ann ervaren als een heel competente coach, ze weet waar ze mee bezig is. Dat geeft vertrouwen. De coaching heeft me duidelijke inzichten gebracht, waar ik mee aan de slag wil.”

Koen de Maesschalck - Directeur Mens en Organisatie Colruyt Groep

Tijdens de coaching heb ik Ann ervaren als een rustbaken, als persoon, maar ook voor de vele vragen in mijn hoofd en lichaam gekoppeld aan de uitdagende functie van leidinggevende. De meest uitzonderlijke gave van Ann is dat ze in geen tijd onder je huid kan kruipen. Waar dit eerst als verwarrend en beangstigend overkomt, geeft dit in het vervolg van de coaching sessies duidelijke handvatten in het waarom je steeds weer in je valkuilen trapt. Ik durf te stellen dat Ann een duiveltje (of engeltje) op mijn schouder heeft gecreëerd dat mij telkenmale aanspreekt wanneer ik weer voor de valkuil sta: ‘stap je in de val of ga je deze situatie nu anders aanpakken, Bert?’ Een vorm van stoplicht dat je doet nadenken alvorens je doet. Ik zou Ann aan eenieder aan bevelen. Waarom? Bedenk eens zelf waarom jij steeds weer in diezelfde moeilijke situaties terecht komt. Met de hulp van Ann weet ik nu waarom en kan ik er ook iets aan en met doen. Verhelderend, beangstigend, maar vooral heel helpend. Een aanrader voor elke people leader in dagen zoals deze in het gemengd landschap van generaties, opvattingen, littekens.

Bert Ceuppens, Vice President Enterprise Sales at Telenet

 

Aanmelden

Klaar om aan het werk te gaan? Meld je aan voor het coachingprogramma via het formulier.

Ik contacteer je daarna om vrijblijvend kennis te maken en eventuele verdere concrete afspraken te maken.

Naam

Bedrijf

Functie

E-mail

Telefoonnummer

Eventuele opmerkingen

Nog vragen? Laten we kennis maken!