ZELF-TEST

Jouw resultaat:

Je zet je natuurlijk leiderschap nog te weinig in. Dat gaat ten koste van jezelf.

 

Je steekt veel effort in het onderdrukken en verstoppen van delen van jezelf die je niet graag hebt. De energie die je steekt in het voorkomen dat dingen thuis of op het werk of ivm je gezondheid uit de hand lopen, zou meer opbrengen als je ze zou gebruiken om je lange termijn doelen te bereiken.

Onderzoeken wat je op lange termijn wil bereiken, wat je vreugde en vervulling geeft en welke actie je kan ondernemen om dat te bereiken is belangrijk in deze fase.

Coaching kan je hier bij helpen. Ik ontwikkelde ook enkele online programma’s om je natuurlijk leiderschap te versterken.

Gratis E-book: De kracht van Sensitieve leiders

Wil jij meer halen uit je sensitieve leiderschap? En de weg vinden naar meer zelfvertrouwen, zingeving, zelfbewustzijn, plezier en rust?

Download dan nu mijn gratis e-book ‘De kracht van sensitieve leiders’ (82 pagina’s met concrete voorbeelden!).

Over Natural Leadership

Take your leadership to the Next Level

Natural Leadership wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties.

De missie van Natural Leadership, je volledige potentieel kunnen aanspreken, vul ik concreet in door enerzijds leidinggevenden te begeleiden in het versterken van hun persoonlijk leiderschap.

Anderzijds help ik teams en organisaties in het neerzetten van een mensgerichtere en sensitievere cultuur. Beide versterken elkaar en zorgen voor een blijvende transformatie.