ZELF-TEST

Jouw resultaat:

Je zet je natuurlijk leiderschap soms in maar niet altijd.

Je bent op de goede weg. Op sommige vlakken ben je vrij van beperkende overtuigingen. Op andere vlakken durven ze nog de kop op steken, waardoor ze je tegenhouden om te bereiken wat je echt wil. Dat kost je energie.  Je komt niet altijd even authentiek over, wat door je medewerkers als verwarrend kan ervaren worden.

Dat maakt het voor hen soms moeilijk om je helemaal te vertrouwen waardoor je leiderschap af en toe op weerstand botst. Door meer vanuit je eigen waarden te werken, kan je je impact en visibiliteit verhogen.

Coaching kan je hier bij helpen. Ik ontwikkelde ook enkele online programma’s om je natuurlijk leiderschap te versterken.

Gratis E-book: De kracht van Sensitieve leiders

Wil jij meer halen uit je sensitieve leiderschap? En de weg vinden naar meer zelfvertrouwen, zingeving, zelfbewustzijn, plezier en rust?

Download dan nu mijn gratis e-book ‘De kracht van sensitieve leiders’ (82 pagina’s met concrete voorbeelden!).

Over Natural Leadership

Take your leadership to the Next Level

Natural Leadership wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties.

De missie van Natural Leadership, je volledige potentieel kunnen aanspreken, vul ik concreet in door enerzijds leidinggevenden te begeleiden in het versterken van hun persoonlijk leiderschap.

Anderzijds help ik teams en organisaties in het neerzetten van een mensgerichtere en sensitievere cultuur. Beide versterken elkaar en zorgen voor een blijvende transformatie.