Gratis Strategiesessie

Schrijf je in voor de gratis strategiesessie “Sensitieve skills: hefboom naar een mensgerichte cultuur”.

Tijdens de strategiesessie denk ik met je mee over hoe sensitief leiderschap al ingezet wordt en hoe het kan versterkt worden in je organisatie. Ik geef je handvaten over hoe je de 3 quick wins kan realiseren.

De sessie is online en duurt 30 à 50 min.

Je kan je opgeven door het formulier in te vullen. Ik contacteer je daarna om een afspraak in te plannen in onze agenda’s.

Waarom ik dit doe? De wereld is volop bezig een transformatie te maken naar bewuster, intuïtiever, menselijker leiderschap. Meer in contact met de natuur en met je eigen innerlijke wijsheid. Dat is waar sensitieve mensen van nature goed in zijn.

Zoals je weet is het mijn missie om sensitieve mensen te helpen ontdekken wat hun gaven zijn en hoe ze die kunnen inzetten om van de werkplek een betere plaats te maken. Er is een grote nood aan sensitieve leiders.

Ik kijk er naar uit jou te spreken.

Leef vanuit je hart,

Ann