Survey

Sensitief intelligent leiderschap

In het voorjaar komt er een nieuwe editie uit van de gesmaakte online training “De Kracht van de Sensitieve leider”. Volledig aangevuld met alle inzichten die ik opdeed tijdens het schrijven van mijn nieuwe boek ‘sensitieve intelligentie’. Om het programma zo nauw mogelijk te laten aansluiten op jullie wensen, blijf ik het verfijnen op basis van jullie input. Wil je me daar bij helpen? Ik zou het heel fijn vinden als je de korte survey (1 vraag) beantwoordt.

De focus van het traject ligt op het echt neerzetten in de praktijk van sensitief intelligent leiderschap. Het omvat 3 e-books, 8 video-, 2 audio-instructies en 9 podcast episodes. Je vindt er met andere woorden mijn werkwijze, voor het versterken van sensitieve leidinggevenden, gebundeld.

Alvast dank!

Sensitieve groet,
Ann