Avondworkshop met Martine Tempels en Claudia Poels op 3 maart 2015.

training-thumb

lrvkbwgs1814m3hnrfm1

Road to Transformation

Avond workshop met Martine Tempels en Claudia Poels op 3 maart 2015

In de reeks “intieme” avondworkshops rond persoonlijk leiderschap, engagement en zingeving op het werk is het na de succesvolle sessies met Frank Van Massenhove, Astrid De Lathouwer, Saskia Van Uffelen en Fons Leroy de beurt aan

Martine Tempels en Claudia Poels

“In een cultuur van grote gedrevenheid moet je opletten dat mensen zich niet kapotdraven. Ik heb zelf die neiging ook, net omdat ik zoveel hou van onze “Can do” en “We gaan er voor” – cultuur. Ik moedig mijn management daarom heel bewust aan om mij ook push back te geven. .”

“Ik heb een beeld van wat ik zelf wil bereiken en laat me niet te veel opfokken door wat andere mensen van me verwachten. Mijn moeder heeft me dat geleerd. Mensen die functioneren in functie van iemand anders, raken zichzelf kwijt en worden enkel maar bevestigd in hun niet kunnen.”

Martine Tempels, Vice President Telenet for Business, en Claudia Poels, Senior Vice President Human Resources at Telenet, delen hun ervaringen en persoonlijk verhaal met u.

Ann Baeke, gecertifieerd coach en trainer, schrijfster van het boek Leider zonder Masker, gaat op een luchtige en leuke manier via een aantal interactieve ervaringen op zoek naar het antwoord op vragen ivm waarden en engagementscultuur. Via het krachtige “Road to TRANSFORMATION” bied ik je een duidelijk stappenplan aan om te evolueren naar die engagamentscultuur.

Na deze workshop zal je zeker naar huis gaan met een aantal concrete tips en inzichten: Hoe het inzetten van waarden en persoonlijk leiderschap leidt tot hogere performance en geëngageerde medewerkers.

 

Aarzel niet te lang, de plaatsen zijn beperkt.

De workshop wordt georganiseerd in kleine groep (max 25 pers) en is gratis voor wie een persoonlijke uitnodiging ontvangen heeft. Deelname zonder persoonlijke uitnodiging kan mist betaling van € 150 excl btw.

Telenet Hoofdzetel – Liersesteenweg 4 – 2800 Mechelen
Programma avondworkshop
18.00 – 19.00: verwelkoming met broodjes
19.00 – 21.00: presentaties Martine Tempels en Ann Baeke + Q&A
21.00 – 22.00: netwerken met cocktail

Via deze link kom je op de inschrijvingspagina.
Selecteer ” Avondworkshop met Martine Tempels op 3 maart 2015″ in de drop down box en vul je gegevens in.

Het doet me veel plezier  je te mogen ontvangen op deze workshop!

Back to Top