LEIDERSCHAPSPROGRAMMA

Leading from True Self

Ann Baeke - Natural Leadership

Leading from True Self

Authentiek leiderschap maakt vandaag het verschil in organisaties. Persoonlijk leiderschap maakt het verschil in je eigen leven.

Als mannelijke leider word je door de ratrace verleid om het contact met je kern te verliezen om snel keuzes te maken die misschien niet de beste zijn voor jou of voor het bedrijf.

Als vrouw in de ondernemerswereld word je voortdurend verleid om je mannetje te staan.

Hierbij loop je het risico om je vrouwelijke draagkracht te verliezen.

De vrouwelijke draagkracht is essentieel om in contact te blijven met ons innerlijk kompas en vol overgave te leven.

Programma

Dit programma doet je groeien als leider en als mens

Wil je de kern in jezelf raken, ontdekken of je op je pad bent en welke weg je als leider te nemen hebt. Om van gebalanceerd leiderschap te kunnen spreken, dienen we een balans te vinden tussen daadkracht en draagkracht.

Deze balans is geen logisch weten maar een innerlijk weten gebaseerd op ervaring.

Het leven geeft ons continu tekenen die we in de dagelijkse drukte soms niet helder zien.

Door te vertragen en één te worden met jezelf en de natuur kan je een antwoord vinden op deze vragen.

Dit leiderschapsprogramma helpt jou om je aangeboren wijsheid terug te ontdekken, opnieuw te zien wie je diep van binnen bent, wat bij jou past en wat je missie is.

Het doet de held(in) in jezelf ontwaken in verbinding met je hart zodat je je vrij voelt om een leven te leiden dat van betekenis is wat ook je persoonlijke of professionele uitdagingen zijn en zo je eigen levensverhaal verder uit te schrijven.

Voor wie is dit programma?

Managers, bedrijfsleiders, ondernemers, vrije beroepen en academici die een leidende rol vervullen in onze samenleving en door leiderschap het verschil willen maken in hun leven of als inspirator voor anderen.

Leading from True Self is er voor leiders die klaar zijn om een groeisprong te maken.

Een sprong die je toelaat om de verandering, waarvan je voelt dat die klaar zit, ook daadwerkelijk in de wereld tel zetten.

Wanneer is dit voor jou?

Je wil loskomen van:

 • Jezelf voorbij lopen
 • Wakker liggen door werkgedachten
 • Het grotere plaatje uit het oog verliezen om dat je de hele dag brandjes loopt te blussen
 • Frustratie door dagelijkse drukte of slechte organisatiecultuur
 • Geen rust vinden
 • Weten dat je het anders wil doen, maar niet weten hoe
 • Fear of missing out on my goals
 • De gedachte dat je je leven aan het verspillen bent
 • Niet de impact hebben die ik wil hebben
 • Je afvragen of je wel op het juiste pad zit
 • Niet goed weten wie je wil zijn als leider
 • Twijfelen aan je leiderschapskwaliteiten
 • Je team niet meekrijgen
 • Jezelf kleiner maken, je vergelijken met de ideale ander
 • Je te verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat, daardoor de controle niet kunnen lossen of te snel dingen uit handen nemen van anderen

En evolueren naar:

 • Zelfwaardering
 • Accepteren van wie je bent en van daaruit leiding geven
 • Gronden
 • Meer liefde, verbinding en vrijheid ervaren in je leiderschap
 • Je plek als leider innemen
 • Zijn
 • Heldere focus over wie je bent als leider, waar jouw kracht zit en waar je inspiratie haalt om jouw team naar een volgend level te brengen (Leadership blueprint)
 • Het mentale kunnen inzetten ten voordele van het visionaire
 • Echt luisteren, ook naar kritiek, zonder het persoonlijk op te vatten
 • Voorbij het persoonlijke (ego) gaan
 • Met gemak en energie je bijdrage leveren aan wat voor jouw belangrijk is
 • Meer leven vanuit moeiteloosheid
 • Het kunnen indrukken van de pauzeknop om te observeren waar je nu staat, waar je team staat, wat er nodig is om naar de next level te gaan
 • De mogelijkheid om uit het operationele leiderschap te blijven ten voordele van inspirerend leiderschap.
 • Meer comfort tijdens veranderspanning

Leiderschap in verbinding met de natuur en je eigen magie

 • Kunnen werken met symbolen, metaforen die naar je toekomen.
 • Kunnen werken met boodschappen die je krijgt (bv uit de natuur)
 • Omstandigheden creëren waarin de kans zo groot mogelijk wordt dat je met het
  magische, de andere wereld in contact komt, dat je ze kan horen, ontvangen
 • Alert leren worden voor de boodschappen van de andere wereld (5D°)
 • Een groep vinden van gelijkgestemden waarmee ik kan praten over de dingen waar ik
  normaal niet over durf praten
 • Leiders samenbrengen om het nieuwe bewustzijn vorm te geven en neer te zetten. Je
  staat er niet alleen voor.
 • Moment om na te denken over mijn legacy, wat is de footprint die ik achter laat
 • Het gevoel van één zijn, alsof de tijd stil staat en het ego niet bestaat.
 • Het ervaren van een zijnstoestand waarin je beter kan luisteren, leren en spreken.
 • We creëren een leergroep waarin de waarde en noodzaak van zorg voor de ander
  wordt benadrukt.

“De coaching was verhelderend en richting gevend in mijn proces. Het bracht me concrete volgende stappen en gaf me het inzicht dat openheid tot echte verbinding leidt. Ik beveel Ann aan als coach omwille van haar duidelijke methodiek en scherpe blik in combinatie met een warm hart.”

Wouter Torfs – CEO Torfs

“Tijdens de coaching heb ik Ann ervaren als een wijze vrouw. Ze blijft heel rustig, haalt de punten aan die nodig zijn en laat ze ook gewoon zijn. Er is geen oordeel. Ik ben gevoelig voor mensen die snel be/veroordelen. Bij Ann heb ik me heel vrij gevoeld. Ik kon zijn wie ik ben. Ik heb Ann ervaren als een heel competente coach, ze weet waar ze mee bezig is. Dat geeft vertrouwen. De coaching heeft me duidelijke inzichten gebracht, waar ik mee aan de slag wil.”

Koen de Maesschalck – Directeur Mens en Organisatie Colruyt Groep

Programma

In dit programma zetten we de kracht van de natuur in om diep in contact met onszelf te komen. We reizen naar de verloren werelden in onszelf die vragen om ontdekt te worden. We wakkeren het vuur in onze kern aan, zodat we krachtig, stabiel en gegrond in de wereld kunnen staan. We overstijgen onze mentale kaders en ervaren een flow van moeiteloosheid. We zetten dingen neer die we niet voor mogelijk hadden gehouden.

We bieden ervaringen aan waarin je wordt uitgenodigd om zelf naar je wijsheid en natuurlijke kracht te gaan. We leren je aan hoe je dat kan doen, zodat je er altijd toegang toe hebt.

Je mag dit traject zien als een spirituele reis.

1. We starten in de winter

Het ideale seizoen om naar binnen te gaan, dicht bij jezelf te komen. Wie ben ik echt, waar sta ik voor en breng ik dit genoeg naar buiten? Heb ik de impact die ik wil als leider, of geef ik te veel leiding vanuit mijn hoofd? Blijf ik daardoor meer de operationele manager dan de visionaire of inspirerende leider die ik zou kunnen zijn?

Je ontdekt wat je levensmissie is en hoe je je innerlijke wijsheid kan aanwenden in bezield leiderschap. Je evolueert naar leidinggeven vanuit moeiteloosheid.

2. Lente

In de lente zoeken we uit hoe je wat je ontdekt hebt over jezelf in de winter tot bloei kan laten komen. Heb ik de mindset om te excelleren of onderdruk ik mijn potentieel?

Volg ik mijn spirit of volg ik wat ik denk dat anderen van mij verwachten? Ben ik bereid mijn angsten te ontmoeten en zelfs te omarmen? Omdat ik weet dat een echt leider ook zijn schaduwkant kent en kan inzetten.

Je krijgt een heldere focus over wie je bent als leider, waar je kracht zit en waar je je inspiratie haalt. Je zal ontdekken dat je over vermogens beschikt waar je nu nog geen weet van hebt.

3. Zomer

In de zomer zetten we in op emotionele zelfregulering.

Kan ik kritiek ontvangen zonder emotioneel van de kaart te zijn. Kan ik feedback op wat ik doe scheiden van wie ik ben, maw kan ik horen wat me verder helpt zonder er persoonlijk door geraakt te worden. Kan ik wijs zijn als ik me aangevallen voel. Kan ik zien wat er nodig is, wat er gedaan moet worden, wie ondersteuning nodig heeft in mijn team zonder het te snel uit handen pakken.

Je leert systemisch kijken en de juiste interventies doen zodat je terug rust vindt. We creëren een leergroep waarin de waarde en noodzaak van zorg voor de ander wordt benadrukt.

4. Herfst

In de herfst laat je los wat je niet meer dient. We zoeken uit welke gidsen ons ondersteunen in het zichtbaar maken van wie we werkelijk zijn.

Je krijgt impact op het systeem in je organisatie en weet welke interventies er nodig zijn. Je zelfwaardering is gegroeid. Het idee dat anderen zullen ontdekken dat je het eigenlijk niet kan, laat je los. Je kan de oude maskers afleggen en meer liefde, verbinding en vrijheid in je leiderschap ervaren.

Aan het eind van het programma is je idee over je eigen mogelijkheden voorgoed veranderd.

Ann Baeke - Natural Leadership

Over Anja en Ann

Anja en Ann begeleiden al meer dan 20 jaar blijvende en impactvolle transformaties, zowel bij individuen als in teams en organisaties.

Als doorwinterde coaches hebben ze al honderden leiders begeleid om hun innerlijk kompas te ontwikkelen en ‘a great place to work’ te creëren.
Ze gebruiken hiervoor oeroude wijsheden gecombineerd met de nieuwste inzichten uit de neurowetenschappen. Hun aanpak is no nonsense gekruid met intuïtie.

Ze hebben zelf tal van transformaties meegemaakt en zijn nu klaar om leiders mee te nemen naar het mystieke, het magische en het mythische. We geloven er in dat connectie met je diepere wijsheid, je oerkracht nodig zal zijn om als leider een zinvolle bijdrage te leveren aan de wereldwijde transformaties.

We raken mensen omdat we dingen kunnen benoemen vanuit de plek waar ze al werkelijkheid zijn. Deelnemers ervaren dat datgene wat ze al lang voelen, nu eindelijk een naam krijgt.

Anja en Ann beschikken over de kracht om mensen diep contact te laten maken met hun ware potentieel. We tonen mensen wat hun obstakels zijn en laten hen ervaren wat hen de moed geeft om de sprong te durven maken naar wat zich wil aandienen.

We hebben nieuwe leiders nodig. Wij zijn er om de weg van de hartsgedragen mannelijke en vrouwelijke energie te tonen.

Inschrijven

Praktisch

Het programma bestaat uit 8 offline dagen* en 4 online sessies. Daarnaast is er nog een individuele coachingsessie voorzien voor elke deelnemer.

Het offline programma start telkens om 16u en eindigt de volgende dag om 16u. De offline dagen gaan door op volgende momenten:

  • 10 en 11 februari 2022
  • 24 en 25 maart 2022
  • 2 en 3 juni 2022
  • 22 en 23 september 2022

De online groepssessies gaan door op volgende momenten telkens van 10u tot 12u:

 • 28 januari 2022
 • 4 maart 2022
 • 29 april 2022
 • 26 augustus 2022

 

De individuele coaching gaat door op een moment dat wordt afgestemd met elke deelnemer afzonderlijk.

Locatie: De Kasteelhoeve te Wange
* Er wordt een online alternatief voorzien als we niet fysiek mogen samenkomen.

Inschrijven

Schrijf in via onze webshop om je plaats in het programma te verzekeren.

Je ontvangt een factuur na online betaling. Indien je eerst een PO-nummer nodig hebt, kan je dat aangeven bij het afrekenen en betaal je nu nog niks online.

Wil je niet wachten tot  2022? Wil je alvast starten met individuele coaching?

Stuur me een bericht. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Vraag via de knop hieronder je gesprek aan.

 

Op voorraad

Nog vragen? Laten we kennis maken!