Voor organisaties

Ontwikkel sensitief leiderschap op natuurlijke wijze in jouw organisatie

Back to human

Hybride werken, talloze nieuwe technologieën, de enorme behoefte aan menselijkheid en verbinding: leidinggeven is er vandaag niet makkelijker op geworden.

Hoe creëer je nu die mensgerichte organisatie – en die empathische leidinggevenden – zonder al te grote investeringen? Ik heb goed nieuws voor je: ze zitten al in je organisatie. 1 op 5 medewerkers is namelijk sensitief.

Met de empathische skills die zij van nature bezitten, kunnen deze sensitieve professionals een sleutelrol opnemen in de organisatie en zo écht het verschil maken.

Ben je zelf die sensitieve leider of heb je een sensitieve professional in je team? En hoe pluk je hier nu concreet de vruchten van?

Dat ontdek je in mijn gloednieuwe gratis e-book “Sensitiviteit als superkracht op de werkvloer” (65 pagina’s!) dat je hieronder kan downloaden. 

 

 

Download E-book

Sensitiviteit als superkracht op de werkvloer

Download gratis mijn e-book “Sensitiviteit als superkracht op de werkvloer” (65p.!) waarin ik meer vertel over de ‘Back to Human’ uitdagingen, hoe je daarmee kan omgaan en welke sleutelrol sensitieve professionals daarin hebben.

Je krijgt:

 • De cijfers en feiten die duidelijk maken dat sensitief leiderschap een must is.
 • Hoe en waarom back to human zonder al te grote investeringen
 • 3 Quick wins met de sensitieve professional als sleutelfiguur.
 • kom je te weten wat sensitieve eigenschappen precies zijn en hoe je ze met impact inzet
 • 5 veel gestelde vragen van sensitieve professionals en de
  antwoorden
 • 6 programma’s die je kan inzetten om tot meer menselijkheid in je organisatie te komen.

Aanbod voor bedrijven

Hoe kan ik je van dienst zijn?

Hieronder vind je 6 programma’s die je kan inzetten om tot meer menselijkheid in je organisatie te komen.

De uitgebreide informatie over de programma’s kan je nalezen in het e-book. Of contacteer me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Keynote Back to human

Een inspirerende keynote over het belang van menselijkheid op het werk. Gebracht met cijfers en feiten, activerende eye-openers en een duidelijk op te nemen rol voor de 20% sensitieve medewerkers de je organisatie sowieso telt. Verwacht boeiende inzichten, praktische oefeningen en een vleugje humor!

Inspiratiesessies

Korte online of offline sessies waarin we inspireren rond sensitief leiderschap. Waarom is er nood aan sensitieve leiders? Wat zijn sterktes en valkuilen van sensitieve mensen? Wat is een sensitieve leider en hoe kan je er één worden? Verwacht veel aha-ervaringen, interactie en call to action.

w

Teamcoaching

Met teams aan de slag om de aanwezige sensitieve kwaliteiten te activeren. Met behulp van een sensitieve teamscan brengen we het sensitieve potentieel in kaart. Doeltreffende werkvormen worden ingezet om het vertrouwen en de samenwerking naar een volgend level te brengen. We zetten in op psychologische veiligheid en kwetsbare conversaties.

Programma “De kracht van sensitieve leiders”

In company of open programma voor sensitieve professionals die zich willen ontwikkelen tot sensitief leider. We werken met een persoonlijke sensitieve leiderschapschallenge, intervisie en een sensitieve leiderschapscommunity die actief wordt ingezet om pilootprojecten doorheen de organisatie op te starten.

Quick wins

Met deelnemers van het programma “De kracht van sensitieve leiders” brengen we de quick wins tot leven doorheen de organisatie. Ze leren empathische conversaties faciliteren, organiseren supportnetwerken voor managers en faciliteren als tussenpersoon voor het herbalanceren van de workload van leidinggevenden.

Individuele coaching

Executive Coaching is er voor leiders/professionals die klaar zijn om een groeisprong te maken. Om de verandering die klaar zit, ook daadwerkelijk in de wereld te zetten. 

Over

Ann Baeke

Vanuit mijn ruime managementervaring help ik bedrijfsleiders en managers om hun eigen natuurlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen, van zelfbewustzijn tot zelfrealisatie.

Ben je klaar om in jouw organisatie aan de slag te gaan? Contacteer me om een vrijblijvend kennismakingsprek te plannen.

“Ik kwam bij Ann terecht omdat ik me als HR Director de vraag stelde of ik voldoende kon werken vanuit wat ik zelf belangrijk vind, in plaats van me voortdurend af te stemmen op wat ik dacht dat mensen in mijn omgeving belangrijk vonden. De verleiding om dat laatste te doen, was groot, wist ik. Ik kende mezelf als iemand die op zoek was naar waardering, maar daarbij durfde ik soms mijn eigen kompas uit het oog te verliezen. Dat maakte me onzeker en gespannen, ik was mezelf continu in vraag aan het stellen. En daardoor kon ik weleens verbaal in overdrive gaan, om te laten zien wat ik in mijn mars had en zo bevestiging te krijgen. Maar daardoor kregen andere mensen weinig ruimte of voelden ze zich weggeduwd. Tijdens het coachingtraject ontrafelden Ann en ik die dynamiek, en stelden we vast dat ik eigenlijk op zoek was naar waar ik zelf voor stond, naar mijn visie op de dingen. Ann hielp me mijn onderliggende waarden en overtuigingen ontdekken, en we gaven hier taal aan door ze met concrete woorden te benoemen. Dat vond ik heel helpend. Zo werden mijn waarden en overtuigingen een houvast voor wie ik wil zijn als werknemer én als mens. Dankzij de woorden slaag ik er nu ook beter in om aan te geven waarom sommige dingen voor mij belangrijk zijn. En dat creëert dan weer verbinding met de mensen om me heen, omdat we elkaar meer als mens kunnen zien als we vanop die onderliggende laag met elkaar kunnen communiceren. Op zo’n moment wordt er zo veel meer mogelijk. Dat is voor mij de belangrijkste winst die ik in de coaching bij Ann behaald heb. Dat ik minder denk vanuit spanning en conflict, en meer vanuit begrip, context, en elkaar als mens zien. En daarnaast zou het zonder de coaching ook veel moeilijker voor me geweest zijn om een evenwicht te vinden tussen mezelf zijn en tegelijk de waardering kunnen voelen van anderen. Doordat ik mijn eigen meerwaarde beter zie en meer voeling heb met waar ik voor wil staan, kan ik het beter overbrengen naar anderen en ontstaat er meer verbinding.”

Catherine Laurijssen – HR Director bij KdG

"The most beautiful insight Ann taught me is how emotional I am as a person and how to use that as a strength to be more genuine, more ‘natural’. I never considered myself a natural leader, and always believed you can’t learn how to become one. I was leading my team with the strengths I was taught as a ‘mathematician’, rationalizing why and how to ‘maximize’ results, eliminate ‘waste’, be ‘efficient’. But something was always missing. I didn’t ‘feel’ why not everyone was following the same rationale. Till I came to Ann for help. Only one session later, she already changed my way of looking at how to motivate more. How to be ‘me’, listen to others, and still get everything done. I can honestly say that Ann has shown me what I had learned on paper 10 times before, but never actually ‘understood’. My team is telling me I listen more. We know each other better. We deliver more. I no longer avoid sensitive topics or elephants in the room. I embrace them and love to motivate my team on a personal level. You motivated me Ann!"

Peter Baeke - Research & Development manager, Itineris

“Ik kwam bij Ann terecht toen ik op een bepaald punt vastliep in de ontwikkeling van mijn carrière. Ik was ontgoocheld en gefrustreerd geraakt omdat bepaalde dingen niet zoals gepland verlopen waren. Dat maakte me boos, en daardoor blokkeerde ik. Moest ik blijven? Moest ik het extern gaan zoeken? Dat laatste voelde aan als een vlucht. Als een tijdelijke oplossing. Tegelijk stelde ik mezelf de vraag: ja, maar, wat wil ik dan eigenlijk? Het antwoord lag niet voor het rapen. Ik moet toegeven dat ik erg sceptisch stond tegenover de coaching, die ik aangeboden kreeg van mijn werkgever. Alsof wat praatsessies iets zouden veranderen aan waar ik mee zat. Toch ben ik er vrij snel in geslaagd om de frustratie achter me te laten. En dat heb ik te danken aan de luisterbereidheid van Ann. Ze houdt je een spiegel voor en stelt de juiste vragen. Vanaf dag één was er vertrouwen, waardoor ik open durfde te zijn. Ze pushte me niet in een bepaalde richting, maar liet me zelf tot bepaalde conclusies komen. Ze maakte me ook bewust van het feit dat er nog sensitieve mensen zijn zoals ik, en dat gaf me vertrouwen en perspectief. Vandaag besef ik veel beter hoe ik in elkaar zit en hoe ik mijn sensitiviteit kan inzetten als een kracht zonder mezelf erin te verliezen. Ik ben me ook bewuster van mijn triggers, die er altijd zullen zijn. Maar ik blokkeer er niet meer op. Ik heb de tools om ermee om te gaan. Ik heb geleerd om dingen ook wat eerder te durven loslaten. Zonder coaching was ik daar welllicht volledig in vastgeroest. En was ik blijven aanmodderen. Nu heb ik geleerd om bewuste keuzes te maken. En zo heb ik veel meer in handen welke weg ik volg.”

Bram Gerets – Legal Director bij Carglass

“Toen ik vanuit mijn ervaring als expert manager werd, werd ik als leidinggevende al snel met mijn limieten geconfronteerd. Waren mijn medewerkers wel gelukkig met mij als manager? En durfden ze daar met mij over te praten? Rond dat thema wilde ik werken tijdens de coaching met Ann. Al snel bleek dat ik enerzijds een grote bewijsdrang had, en anderzijds vooral focuste op wat ik vond dat ik niét goed deed. Beide aspecten hadden met mijn verleden te maken, zo leerde Ann me. Omdat ik geen problematische jeugd gehad heb of trauma’s heb opgelopen, dacht ik niet dat mijn verleden zoveel impact had op wie ik vandaag ben. Maar dat is wel degelijk het geval. ‘Ik ben toch soms een rare’, dacht ik vroeger vaak. Ik voelde me een outsider. Ann liet me zien dat ik over bepaalde kwaliteiten beschik waardoor ik dat gevoel had gekregen, maar dat die kwaliteiten an sich heel waardevol en rijk waren. Ze toonde me dat het oké is om een beetje anders te zijn, sneller te denken of enkele stappen voor te zijn. Daardoor ben ik meer mezelf geworden. En dat maakt het makkelijker voor mijn team om hetzelfde te doen. Daarnaast is er die bewijsdrang. Ook die komt uit mijn jeugd, zo ontdekten we. Daardoor dook ik in mijn job als leidinggevende vaak te diep in de uitvoering, waardoor ik soms het overzicht verloor. Dat gebeurt vandaag nog, maar ik ben me er meer van bewust. Ik heb geleerd om wat meer los te laten, dingen aan mijn team toe te vertrouwen. En ik ben me bewuster geworden van mijn eigen competenties. Dat zou zonder de coaching van Ann niet gelukt zijn.”

Marleen Van Hecke – Hoofd Externe Communicatie & Reputatie bij Elia Group

Glenda, we weten alle twee dat jij sensitief bent, hé”, zei Ann tijdens een van mijn eerste coachingsessies. Ik viel uit de lucht. We wisten dat niet alle twee. Zij had dat door, maar ik niet. Het gaf meteen aan hoeveel kennis en kunde Ann meebrengt in een coaching. Ik heb voor haar gekozen omdat ze vertrekt vanuit iemands waarden en overtuigingen. Dat vond ik erg belangrijk, omdat alles wat we erna deden zo helemaal bij me paste. Tijdens het coachingtraject was ze doortastend en had ze het bijzondere talent om de juiste vragen te stellen. Onze sessies bestonden uit vragen en samenvatten, vragen en samenvatten. Om te zien of de samenvatting klopte met wat ik wilde zeggen. Zo hielp ze me mijn gedachten te verwoorden. En besefte ik zélf wat er speelde. Ik leerde mijn overtuigingen en drijfveren kennen. En als er even geen antwoorden of inzichten kwamen, dan liet ze het los en bracht ze het op een later moment wel opnieuw naar voren. Wanneer de tijd er rijp voor was. Ze hielp me ook met mijn perfectionisme. Ik deed er alles aan om het zo goed mogelijk te maken voor anderen. Dat had me ver gebracht, maar ik had ook het allesoverheersende gevoel dat het nooit stopte. Dat er geen einde was aan mijn verantwoordelijkheden. Bij Ann werd duidelijk dat er een gebrek aan zelfvertrouwen onder zat. Ik ben blij dat we dit samen bij de oorsprong aangepakt hebben, want zonder de coaching zou ik wellicht volledig uit mijn functie gestapt zijn om iets compleet anders te gaan doen. Ik besef nu beter dat ik niet alles kan én hoef te doen. En zo is mijn uitdagende professionele en persoonlijke leven opnieuw haalbaar en leuk voor me geworden.”

Glenda Boonen – Tax Director - Deloitte

“Ik ben met dit coaching traject gestart om nog meer mijn plaats in te nemen als sensitieve leider. Ik handel vanuit mijn buikgevoel om beslissingen te nemen. Dat zijn vaak beslissingen die niet onderbouwd zijn door ratio of structuur. En dan stel je je vaak de vraag: doe ik wel het juiste? Want wij worden niet geleerd om te handelen vanuit onze intuïtie. Ann heeft me echt aangetoond door oefeningen dat mijn intuïtie wel degelijk te vertrouwen is. Ik luister eerst naar mijn innerlijke stem, en dan pas naar de anderen. Zorgzaam leiderschap betekent dat emotioneel afstand bewaren een valkuil kan zijn. Je wilt helpen, dat zit in onze zorgende natuur. Dat is iets waar ik nu van begrijp, dat het eerst en vooral belangrijk is om mijn eigen grenzen te bewaken, zodat ik mezelf niet verlies in het helpen van anderen. Het gaat niet alleen over het individu, maar ook om het grotere geheel, waar je als bedrijfsleider verantwoordelijk voor bent. Balans kunnen houden tussen de zorg voor het geheel en het individu is iets waar ik nu bewust mee bezig ben, elke dag opnieuw. Ik deed soms erg lang over moeilijke beslissingen. Ann heeft me begeleid om te zien welke imprints ik meedroeg vanuit mijn verleden, die beslissen moeilijk maakten. Ann heeft me geholpen die los te laten, zodat ik als bedrijfsleider beter in mijn vel zit. Daadkrachtig wanneer nodig, zorgzaam en intuïtief als de continue flow, die 100% ik is.”

An Van Den Eynde - Bestuurder Komma Board

“Ik wist al lang dat ik over een stel voelsprieten beschikte waarmee ik subtiel kon aanvoelen dat er iets niet goed zat in het team. Maar ik wist niet hoe ik die in mijn leiderschap moest inzetten. Nochtans wilde ik niets liever dan te managen door mezelf te zijn zonder zever. Dankzij het coachingtraject met Ann heb ik ontdekt hoe ik de onderhuidse beperkende overtuigingen die me tegenhielden, kon loslaten. En hoe ik dankzij een goede voorbereiding – inclusief sensitieve vragen – toch die moeilijke gesprekken kon aangaan. Ann voelde haarfijn aan waar mijn valkuil zat. En ze bleef doorvragen, wat niet altijd makkelijk was. Maar zo heeft ze me wél echt gestuurd en gecoacht om dwars doorheen mijn hindernissen te gaan. Stap voor stap leerde ik dat het belangrijkste niét was om te komen tot de oplossing die ik al in mijn hoofd had. Gewoon het gesprek aangaan, was al meer dan winst genoeg. En zo kwam er eindelijk een kentering, die ik vandaag op mijn beurt doorgeef aan mijn medewerkers.”

Karin Brosens

“Eén van de redenen waarom ik voor Ann koos, was omdat ik wist dat ik met onafgewerkte zaken uit mijn gezin van herkomst zat. Ik had een coach nodig die daar ervaring in had. Dit was voor mij dan ook de eerste coaching die niet zomaar over wat tips-and-tricks ging, maar die diep in de emotie dook. In hoe ik me voelde. Deze coaching bleef niet aan de oppervlakte. Daarom keek ik er altijd naar uit, ook al was het zeker niet altijd fijn. Je wordt tenslotte geconfronteerd met jezelf. Via onder meer een familieopstelling aan de hand van Playmobil-figuurtjes en een oefening rond traumaervaring kwam ik in contact met de kleine Tim en hoe ik in relatie stond met mijn vader, die te vroeg gestorven is. Een thema dat op de achtergrond meespeelde in waar ik tegenaan liep, en dat ik dankzij de oefeningen kon afsluiten en achter me kon laten. Uiteraard kwamen er daardoor heel wat dingen los. Maar het scheelt dat Ann een gevoelsmens is. Haar begeleiding was heel aangenaam en ik voelde me altijd op mijn gemak. Dat zou ik niet bij iedereen gekund hebben. Wat het belangrijkste resultaat van de coaching is voor mij? Dat ik veel authentieker ben vandaag. Oude pijn heb kunnen helen. Ze hindert me niet meer in wie ik ben en wil zijn. En dat vergemakkelijkt ook de manier waarop ik in relatie ga met anderen. Doordat ik op de juiste manier kijk naar de zaken, ga ik ook op de juiste manier in contact.”

Tim Berx – Supply Chain Director Europe North bij Belron International

"I had the wonderful experience of being coached by Ann and it was truly one of the most challenging but enriching experiences of my life. She’s one of the most authentic persons I’ve ever met and I can only highly recommend her. In an incredibly empathic and passionate way she guides you; not around but right through your weak spots, leaving you not only a better manager but also a better person. She really connects and helps you find the questions and answers that really matter to you."

Geert Van Dingenen - Freelance Actuary

"I had the pleasure of being coached by Ann. I enjoyed her way asking accurate questions and listening to the challenges I was facing. She does not give you the answers you need, but helps you to find them on your own. She is extremely good at seeing things that others don't see or even realize and can confront you with it when needed. In just a few sessions she helped me to see what I need to improve and helped me to build up the confidence I needed to be a natural leader. I can highly recommend working with Ann."

Simon Van Rompaey - Freelance Business Analyst

"Ann's is the kind of coach who lets you come up with the answers - by helping you to get your questions right. You gain knowledge and insight which is helpful long after the initial euphoria of being coached has worn off."

Anabel De Vetter - Marketing Director at TechWolf

"Ann's unique methodology goes back to the roots of coaching : Externalisation => awareness => change; Via her natural way, Ann is able to confront the coached person immediately with blocking points in his/her approach. Asking the right questions in a honest and straightforward way are making the sessions very effective and challenges the person to reflect and improve in real time."

Nathaniel Van Parijs - Managing director, founder

"Het was een zeer waardevolle journey om met Ann als coach op pad te gaan. Ann is een professional met een sterk empatisch vermogen die erin slaagt om te connecteren en haar coachee tot inzichten te brengen. Als coach zet ze heel veel in beweging en zorgt ze niet alleen voor begrip in het hoofd maar ook voor gevoel in het hart. Een echte aanrader voor iedereen die met zichzelf aan de slag wil om een betere leider te worden."

Sophie Pollet - VP Marketing & Portfolio Strategy Telenet Business at Telenet

"Het voorbije jaar was je een aangename sparringpartner in mijn zoektocht naar meer leiderschap. Je refereert geregeld naar academische theorieën maar luistert vooral, pikt in en graaft dieper zodat ik zelf tot inzichten en oplossingen kwam. Onze ontmoetingen waren belangrijke reflectiemomenten over wie ik als teamleider wil zijn; met mijn sterktes en zwaktes. Ik heb veel gehad aan onze gesprekken. Bedankt! "

Marleen Vanhecke - Head of Group communication & Reputation bij Elia

"Ann heeft mij geholpen in de ontwikkeling van mijn ‘leadership skills’ waarbij de focus lag op het beïnvloeden van mensen rond mij en meer op de voorgrond treden in bepaalde situaties. Doorheen onze verschillende sessies is Ann erin geslaagd om mijn perspectief en zelfbeeld omtrent deze punten stelselmatig te wijzigen. Wat ik zeer leuk vond aan onze sessies, is dat we geen vaste agenda hadden bij de start, maar door een aangename babbel automatisch op de goede punten terecht kwamen. Ann apprecieert verschillende soorten persoonlijkheden (en leiders) waardoor ze zich perfect kan aanpassen en de juiste coaching bieden."

Tom Renders - Partner bij Deloitte Belgium

“De coaching was verhelderend en richting gevend in mijn proces. Het bracht me concrete volgende stappen en gaf me het inzicht dat openheid tot echte verbinding leidt. Ik beveel Ann aan als coach omwille van haar duidelijke methodiek en scherpe blik in combinatie met een warm hart.”

Wouter Torfs – CEO Torfs

“Tijdens de coaching heb ik Ann ervaren als een wijze vrouw. Ze blijft heel rustig, haalt de punten aan die nodig zijn en laat ze ook gewoon zijn. Er is geen oordeel. Ik ben gevoelig voor mensen die snel be/veroordelen. Bij Ann heb ik me heel vrij gevoeld. Ik kon zijn wie ik ben. Ik heb Ann ervaren als een heel competente coach, ze weet waar ze mee bezig is. Dat geeft vertrouwen. De coaching heeft me duidelijke inzichten gebracht, waar ik mee aan de slag wil.”

Koen de Maesschalck - Voormalig Directeur Mens en Organisatie Colruyt Groep

“Voor mij is het soms een uitdaging om de balans te vinden tussen emotioneel en rationeel leiderschap. Ik weet dat intuïtief en sensitief zijn een sterkte is, maar ratio en structuur zijn in mijn groter wordende bedrijf ook heel belangrijk. Tijdens de coaching met Ann – zowel individueel als in groep – heb ik in eerste instantie geleerd om goed mijn grenzen te bewaken. Ik ben heel zorgzaam, en hou altijd veel rekening met de ander. Dat brengt met zich mee dat ik soms te veel verantwoordelijkheid op mij neem, om de ander niet te belasten. Vandaag besef ik beter wat mijn verantwoordelijkheid is en tot hoever die reikt. Gaandeweg zijn we door dit persoonlijke proces dat ik aanging in mijn bedrijf steeds meer zelfsturend aan het werken. Dat was zonder de coaching bij Ann ongetwijfeld niet gelukt. Dan was ik blijven steken in het ‘te veel zelf willen doen’. Ze hielp me ook om mijn rol in het bedrijf beter af te lijnen. Waar ben ik goed in, waar krijg ik veel energie van en wat heb ik dan te creëren in mijn omgeving om in die rol te kunnen staan? In dat alles is me opgevallen hoe intuïtief Ann zelf is. Ze kan zich zo makkelijk in de ander verplaatsen dat ik soms het gevoel had dat ze mijn gedachten kon lezen. Daardoor gingen onze sessies ook meteen de diepte in en ontstond er veel zelfinzicht. Exact wat ik nodig had.”

An Van Den Eynde – Founder Komma Board

Tijdens de coaching heb ik Ann ervaren als een rustbaken, als persoon, maar ook voor de vele vragen in mijn hoofd en lichaam gekoppeld aan de uitdagende functie van leidinggevende. De meest uitzonderlijke gave van Ann is dat ze in geen tijd onder je huid kan kruipen. Waar dit eerst als verwarrend en beangstigend overkomt, geeft dit in het vervolg van de coaching sessies duidelijke handvatten in het waarom je steeds weer in je valkuilen trapt. Ik durf te stellen dat Ann een duiveltje (of engeltje) op mijn schouder heeft gecreëerd dat mij telkenmale aanspreekt wanneer ik weer voor de valkuil sta: ‘stap je in de val of ga je deze situatie nu anders aanpakken, Bert?’ Een vorm van stoplicht dat je doet nadenken alvorens je doet. Ik zou Ann aan eenieder aan bevelen. Waarom? Bedenk eens zelf waarom jij steeds weer in diezelfde moeilijke situaties terecht komt. Met de hulp van Ann weet ik nu waarom en kan ik er ook iets aan en met doen. Verhelderend, beangstigend, maar vooral heel helpend. Een aanrader voor elke people leader in dagen zoals deze in het gemengd landschap van generaties, opvattingen, littekens.

Bert Ceuppens, Vice President Enterprise Sales at Telenet

 

Doorheen de sessies maar ook in de tussenperiodes werd ik getriggerd om werk te maken van een diepe en open kijk naar de wereld rondom mij en in mijn innerlijk. Het luisteren en bevragen door Ann brachten mij bij onuitgesproken belemmeringen die in mijn dagelijkse context aanwezig waren en door mij gedoogd werden. Door deze bewustwording ben ik meer op de voorgrond getreden. Ann heeft me aangezet tot zelfreflectie. Haar coachende begeleiding en luisterend oor in combinatie met een scherpe analyse en motiverende uitdaging hebben mij op er op redelijk korte termijn toe gebracht dat ik het ‘anders’ durf aanpakken richting de directe collega’s. Ann’s spreekwoordelijk duwtje in de rug om eerlijk te zijn met mezelf en in de reflectie daarover mijn houding aan te passen, hebben mij sterk geholpen. Het was een deugddoende en waardevolle samenwerking. Dank om mij daarin te hebben gecoacht.

Nick Vandevelde,  Secretaris - Generaal Fluvius

Het (intense) traject met Ann heeft me geleerd om dichter bij mezelf te blijven, als leidinggevende, als medewerker en algemeen als persoon. Ik vertrek nu - en sta ook veel vaker stil - bij wat ik zelf wil en verwacht. Daardoor zeg ik bewuster 'ja' en 'neen' tegen dingen en dat heeft me al heel wat verrijkende ervaringen, voldoening en ook zelfvertrouwen opgeleverd. Kortom, Ann heeft me geholpen mijn eigen sterktes en uitdagingen helder te zien, ze echt te beschouwen als iets wat mij mijn unieke zelve maakt en daarop voort te bouwen. Een evolutie die ook de mensen rondom mij niet is ontgaan.

Glenda Boone - Tax Director Van Havermaet / interior stylist Maison Bleue Interieurs

"Ik heb bijzonder veel aan mijn gesprekken met Ann gehad, ze hebben me meer inzicht gegeven in hoe ik in elkaar zit en hoe ik van daaruit leiding geef. Het doorzicht, het inzicht en de betrokkenheid van Ann, de thema's die ze daaruit haalt, de manier waarop ze dat doet, de vragen die ze stelt, de antwoorden en handvaten die ze aanreikt — het was ontzettend verrijkend en het heeft me als leidinggevende echt verder gebracht. If anything, had ik gewild dat ik het veel eerder had gedaan."

Wouter Van Driessche - Creative Director bij Uitgesproken (Mediahuis nv)

Heel erg bedankt nog voor onze sessie. Ongelooflijk wat jij op 1 sessie kan realiseren: ik voel me rustiger, er zijn een aantal dingen op hun plaats gevallen - eindelijk.

Leen Van Breedam - Kandidaat Notaris

Laten we kennismaken

Wil je meer weten over hoe je natuurlijk leiderschap in je organisatie kan ontwikkelen, meld je dan aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik contacteer je daarna om een afspraak in te plannen.

  Naam

  Bedrijf

  Functie

  E-mail

  Telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen

  Over Natural Leadership

  Take your leadership to the Next Level

  Natural Leadership wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de zelfrealisatie van mensen, teams en organisaties.

  De missie van Natural Leadership, je volledige potentieel kunnen aanspreken, vul ik concreet in door enerzijds leidinggevenden te begeleiden in het versterken van hun persoonlijk leiderschap.

  Anderzijds help ik teams en organisaties in het neerzetten van een mensgerichtere en sensitievere cultuur. Beide versterken elkaar en zorgen voor een blijvende transformatie.